Ugrás a tartalomra
Közpénzből fizetett egy kétszázezres éttermi számlát Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője – jelentette ki  Bazin Levente (Velünk a Város) önkormányzati képviselő pénteken, a Városháza főbejárata előtt megtartott sajtótájékoztatón.
A meder kotrása már megkezdődött, a munkacsoport viszont árvízvédelmi stratégiáról és a patakőrök kijelöléséről is tárgyalhat.
A tehetséggondozásban nyújtott munkájukért ismertek el oktatókat. A Miskolci Szakképzési Centrum több mint 50 pedagógusa vehetett át arany, ezüst és bronz fokozatú díjakat.
On
Egészségügyi dolgozók kaptak elismerést Miskolc városától csütörtökön a városházán.
On
Ismerkedési szokások múltban és jelenben, házasságtörténet, párválasztás és kapcsolat-építés, komplexusok, szerelem és árulás – a többi közt ezekről a témákról is szó volt az újraindult arTTér-találkozások idei első estjén. A több mint tízéves múltra visszatekintő helyi rendezvénysorozat az idei nyáron hat alkalommal várja az érdeklődőket.
Földi szúnyoggyérítést végeznek a szakemberek Miskolcon július 9-10-én a napnyugta utáni időszakban – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
On
Vannak márkák, vannak nevek, melyek egy városban, régióban egy idő után összeforrnak. Főleg úgy, hogy az adott vállalkozás több mint negyedszázada működik és ez a hosszú idő nyilvánvaló visszajelzés a vevők részéről, hogy kiválóan teszi a dolgát. Az Opel Sajó Miskolc ilyen, de már új neveket is ízlelhetnek a vásárlók, hiszen megérkezett a Peugeot Sajó és a Citroën Sajó is, ami immáron új brand-et képvisel, Sajó Autó néven. (x)
On
A nyári napközis tábor sikeréhez a rendőrség, a honvédség, a katasztrófavédelem, a drogambulancia és a miskolci szimfonikusok programokkal, a DVTK pedig különféle sporteszközökkel járult hozzá.
A Győri kapuban található, Baross Gáborról elnevezett szakközépiskola mellett üzemel egy kollégium, amelyet 1976-ban Középiskolai kollégium néven nyitottak meg 384 férőhellyel.
Ha melegszik az idő, akkor máris mindenki vízpartra vágyik, a nyár pedig egyenesen elképzelhetetlen az élővizek vagy strandok nélkül sokunk számára. A biztonságos fürdést lehetővé tevő fürdők és strandok korántsem számítottak olyan elterjedt kikapcsolódási formának régebben, mint amilyenek manapság, különösen nem városunkban. A Miskolc fürdőtörténelmét bemutató sorozatunk harmadik, záró része.
On
Szombaton újra kvaterkára várják a borkedvelőket az avasi pincékbe. Új helyszínként ezúttal a kilátó alatt fekvő miskolci amfiteátrum is csatlakozik, ahol koncertek, fényfestés és kóstolók is várják a látogatókat.
Garantált csatlakozás segíti a GasztroPlacc Extrán szórakozó vendégek utazását július 10. és augusztus 14. között péntek esténként.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!