Ugrás a tartalomra
Milyen egy ESKÜVŐ a Mexikóvölgy Rendezvényközpont mesés természeti környezetében? Szeptember 19-20-án, szombaton és vasárnap 10-16 óra között bárki megálmodhatja, ha ellátogat oda, és körülnéz  a helyszínen. Közben pedig kedvére válogathat a nagy nap kellékei közül! (x)
A munkálatok alatt villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat az érintett szakaszon.
A Cinefest Special részeként, a Fábián Juliról készült dokumentumfilmet vetítették le a népkerti Vigadóban csütörtök este. A közönségtalálkozóval és beszélgetéssel egybekötött vetítést eredetileg a Népkertbe tervezték, ám a viharos időjárás miatt a nagyteremben tartották meg.
Az eddigi tapasztalatok szerint minden ötödik, a koronavírus-fertőzésen átesett ember szervezete termel elegendő ellenanyagot, így tőlük le lehet venni a vérplazmát – mondta a Testnevelési Egyetem tudományos rektorhelyettese.
A Sanofi összesen több mint 7 milliárd forintból, 1,2 milliárd forintos állami hozzájárulással bővíti miskolci üzemét – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a beruházás csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.
A hétfői adásban elevenítették fel miskolci élményeiket a rádiós műsorvezetők.
A diósgyőri intézmény honlapján arról számolt be, hogy a múlt héten két táppénzen lévő munkatársnak is pozitív lett a tesztje, de ők már korábban otthon maradtak.
A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint – miután megölte – egy miskolci ingatlan területén rejtette el áldozatát.
A kerékpárosoknak idén sem akadt legyőzője, a villamos viszont visszavette második helyét. 
A tervek szerint még idén kikerül a város különböző pontjaira az a hatvan levegőminőségmérő, amit a Miskolci Egyetemen fejlesztettek ki. A készülékek így már a legkritikusabbnak számító téli időszakban is gyűjthetik az adatokat. Jövő nyáron pedig az elképzelések szerint már a lakosság is nyomon követheti a levegő összetételének változását. A 2026-ig tartó program egyik célja, hogy a szakemberek kiderítsék pontosan hol, hogyan és mitől alakul ki a szmog.
A kis állatka jól van, jelenleg megfigyelés alatt tartják, itt piheni ki a kalandot.
Van egy haditervünk arról, hogyan védjük meg az időseket és közben hogyan tartsuk fenn az ország működőképességét – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán közzétett videóban, amelyben beszámolt a kormányülésen hozott döntésekről.

Programok

-
-