Ugrás a tartalomra

MVK játék: 72 órás bérletet nyerhetünk a Kocsonyafesztivál idejére

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 21. szerda 20:32
A városi közlekedési vállalat a népszerű gasztronómiai fesztivál apropóján nyereményjátékot hirdetett, amelynek nyereménye tíz darab, a Kocsonyafesztivál idejére szóló 72 órás bérlet.
Játékra invitál az MVK. Fotó: MVK Facebook

Az idei Kocsonyafesztivál alkalmából invitálja játékra az utazóközönségét a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK) – írja közleményében a cég. A megmérettetés részeként február 16-án reggel nyolc órától február 29-án  éjfélig három kérdésre kell helyes választ adni az MVK közösségi oldalán (ITT) a témával kapcsolatos posztban.

A résztvevők között tíz darab, március 8-10. között érvényes, hetvenkét órás jegyet sorsolnak ki, amely segítségével a Kocsonyafesztivál mellett a nyertesek elutazhatnak a város kiemelt turisztikai helyszíneire is, például a Miskolci Állatkertbe, vagy akár az Ellipsum Élményfürdőbe.

Maga a sorsolás március 1-jén lesz délelőtt tíz órakor. A szerencsés nyerteseket ugyancsak a közlekedési cég közösségi oldalán teszik közzé március első napján délelőtt tizenegy órakor, a nyereményjáték posztja alatt. 

A nyerteseknek a közzétételtől számított két napon belül kell megküldeniük az elérhetőségeiket (név, telefonszám, e-mail cím) az info@mvkzrt.hu e-mail címre, mely e-mail címről érkezett értesítés felmutatásával a nyeremény március 8-án átvehető az MVK Ügyfélszolgálati Irodájában, illetve bármelyik bérlet- és jegypénztárában, nyitvatartási időben.

Az MVK felhívja a figyelmet arra, hogy a jegy kizárólag az említett időtartamban, tehát március 8. és 10 között használható fel, és tovább értékesítése tilos - írja honlapján az MVK.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!