Ugrás a tartalomra

Szóljatok az osztályfőnöknek!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 09:25
A legnagyobb magyar régiós klub, a DVTK ingyen meghívja az észak-magyarországi régió általános és középiskolás csoportjait a szezonzáró DVTK - FTC labdarúgó mérkőzésre december 15-én, vasárnap 18 órára a DVTK Stadionba.

A DVTK kéri az iskolás csoportokat, hogy - a találkozót megelőző - szerda estig a bejo.adam@dvtk.eu e-mail címre küldjék a jelentkezést a diákok nevének, születési helyének és idejének feltüntetésével. Az általános iskolásokat felnőtt kísérettel várja a piros-fehér csapat.

A klub büszke arra, hogy az előző évekhez hasonlóan a 2019-es esztendőben is több ezer gyermeket látott vendégül a hazai labdarúgó mérkőzésein.

– Ahogy az elmúlt években minden hazai mérkőzésre, természetesen most is várjuk az iskolás csoportok jelentkezését! Szóljatok az osztályfőnöknek vagy az edzőnek! – mondta mosolyogva Világi Péter kommunikációs- és marketingigazgató, majd hozzátette, szükségük lesz minden buzdításra, kicsitől és nagytól egyaránt, de hiszi, hogy együtt képesek lesznek jó eredményt elérni a Fradi ellen.

További hírek

Olvasnivaló