Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023.05.29.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 29. hétfő 07:29
Ma hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett erősebb gomoly- és fátyolfelhők borítják be majd az eget. Záporokra, zivatarokra is lehet számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.


Fotó: Horváth Csongor

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint általában sok napsütésre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Elszórt jelleggel várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak záporok, zivatarok környezetében erősödhet meg a szél. A csúcshőmérséklet 23 és 29 fok között várható. Késő estére 12 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu mért adatai szerint Miskolcon városszerte jó a levegőminősége.

Horoszkóp

Kos (03.21. - 04.19

Hétfőn döbbensz rá, hogy újabb változások következnek be a munkádban. Az is lehet, hogy a korábbi rend visszaáll, de egy váratlan esemény is okozhatja a felfordulást. Nem örülsz túlságosan ennek, de ma nem is kell ezzel foglalkozni, ráérsz kedden.

Bika (04.20. - 05.20)

Hétfőn egy kis kommunikációs nehézség és félreértés nehezíti a napod. Ennek oka a türelmetlenséged. A mai nap egyfajta próbatétel, amit ki kell állnod. Ha meg tudsz felelni a kihívásoknak, akkor minden elismerés a tiéd lesz.

Ikrek (05.21. - 06.21)

Hétfőn a párodnak lesz szüksége a társaságodra és megértésedre. Tegyél félre mindent és hagyd, hogy kiöntse neked a szívét. Meg fogja hálálni, hogy meghallgatod, a nap második felét már sokkal jobb hangulatban tölthetitek.

Rák (06.22. - 07.22)

Hétfőn reggel kicsit feszültnek érzed magad, de estére visszatér a jó kedved és hangulatod. Szeretteid is észreveszik rajtad, hogy jó passzban vagy, ez pedig őket is felvidítja. Ha teheted, tölts egy romantikus estét a pároddal.

Oroszlán (07.23. - 08.22.)

Hétfőn meglepetések sorozatában lehet részed. Olyan embereknek is eszébe jutsz, akikkel már nagyon régen megszakadt a kapcsolatod. Érdeklődnek irántad és nemcsak barátilag, valakinek ugyanis nagyon tetszel. Jól hangzik, igaz?

Szűz (08.23. - 09.22.)

A hét első napja jól alakul számodra. A munkád talán egy kicsit döcögősebben megy a szokásosnál, de ne aggódj, holnap már nem így lesz. Ne bosszantsd magad semmin, nem éri meg.

Mérleg (09.23 - 10.22.)

Hétfőn hajlamos leszel a múlton elmélkedni. Most azonban, inkább a jövőbe kellene tekintened, nincs semmi olyan a múltadban, amit nem zártál volna le. Ebben a kivételes helyzetben lehetőséged adódik arra, hogy megtervezd a közeljövődet.

Skorpió (10.23.-11.21.)

Öröm és csalódás is érhet a hét első napján. Már beleszoktál az új rendszerbe, talán nemsokára minden újra a helyére kerül. Addig azonban, ki kell tartanod, sőt, van, amit el is kellene intézned, mert a múlt egy részét még nem sikerült lezárnod.

Nyilas (11.22.-12.21.)

A hétfői nap meglepetésekkel teli lesz számodra. Újra felbukkanhatnak az életben olyan emberek, akikről már évek óta nem is hallottál. Bármi is előkerülésük oka, igyekezz nyitott maradni, kedvesen hallgasd meg őket.

Bak (12.22.-01.19.)

A hét első napja nem lesz könnyű számodra, ugyanis semmi kedved a munkához. Igyekezz higgadt maradni és egy fontossági sorrendet felállítani. Csak azt a munkát végezd el, ami elsőbbséget élvezd, a többire marad időd holnap is.

Vízöntő (01.20.-02.18.)

A hétfő meglepő találkozásokat hozhat számodra, de ez egész héten nyomon követ majd. Valaki felbukkanhat a múltból, akit talán szerettél is. Rájöhetsz, hogy még mindig érzel iránta valamit. Semmit nem hamarkodj el, hisz pontosan emlékszel, miért szakadt meg a kapcsolatotok.

Halak (02.19. - 03.20)

Hétfőn olyan ügyekkel kell foglalkoznod, amivel már korábban volt dolgod, de nem értél a végére. Ez felbosszant téged, mert úgy érzed, se előre, se hátra nem mész, csak egy helyben toporogsz.

Forrás: nlc.hu
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!