Ugrás a tartalomra

Nem szükséges környezeti hatásvizsgálat

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 04. csütörtök 11:11
A Luferro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kérelmére nem veszélyes fémhulladék telephelyi gyűjtési tevékenység megvalósítása kapcsán a területi környezetvédelmi hatóság megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges.
Képünk csak illusztráció

A Luferro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (3527 Miskolc, József Attila u. 9.) kérelmére a Miskolc, József Attila u. 7. sz. alatti telephelyén tervezett nem veszélyes fémhulladék telephelyi gyűjtési tevékenység megvalósítása kapcsán a területi környezetvédelmi hatóság (B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály – 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) a folyamatban volt előzetes vizsgálati eljárást lezárta és megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges.

A határozat teljes szövege – előzetes egyeztetést követően – 2021. április 2-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építési és Környezetvédelmi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) – ügyfélfogadási időben.

További hírek

Olvasnivaló