Ugrás a tartalomra

Nyári táborok minden mennyiségben

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 13. szombat 11:55
Hamarosan elindulnak a nyári táborok. A választék bőséges, a gyerekeknek az önkormányzat és a Miskolci Kulturális Központ is szervez programokat. A többi közt a balatonmáriafürdői és a perecesi táborban már készülnek a turnusokra. Összeszedtük a legnépszerűbb, miskolci iskolásoknak szervezett nyári programokat. A legtöbb helyre még lehet jelentkezni, a szervezők viszont azt javasolják a szülőknek, hogy a feltételekről mielőbb tájékozódjanak.
Forrás: MiNap - archív

A Diósgyőri vár is mindig népszerű helyszín a „Vár a tábor” programra azonban júliusig még várni kell, de már június 22-étől sokszínű kínálat várja a diákokat. Elsőként a Mocorgó muzsikusok napközi az Ady Művelődési házban. Lesz rejtélyfejtő, izgő-mozgó, táncos lábú, kutyás, lélek, lovas - zenés, valamint lovas és képregény-animációs napközi is. Délelőtt szakmai foglalkozások, délután pedig szabadidős programok várják a táborozó gyerekeket a Miskolci Kulturális Központ szervezésében augusztus 14-éig. A napközis táborok hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 4 óráig tartanak.

A táborokba a turnusok indulása előtt 10 nappal, írásban várják a jelentkezéseket. Tavaly az önkormányzat perecesi napközis tábora is népszerű volt. Három, kéthetes turnusban fogadták az általános iskolásokat. Egyszerre csaknem 200 gyerek pihenhetett és sportolhatott a természetben.

Forrás: MiNap-archív

Június 29-étől idén is 3 turnusban várják ide a dolgozó szülők 6 és 13 év közötti gyerekeit. A tábor idén is ingyenes, csak az étkezésért kell fizetni.

A balatonmáriafürdői önkormányzati táborba június 16-ától fogadják a gyerekeket. Augusztus végéig kilenc turnus lesz, és több mint ezer diákot várnak a Balaton partjára.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!