Ugrás a tartalomra

Közösen a miskolci központi kórházért a Borsodi Sörgyár dolgozóival

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 21. hétfő 11:02
A Borsodi Sörgyár dolgozói szeptemberben ismét önkéntes munkát vállaltak a mára hagyománnyá vált fenntarthatósági hónap keretein belül. Idén ősszel Miskolcon a megyei központi kórház udvarát varázsolták szebbé. A sörgyár a Molson Coors Csoport tagjaként a vállalati stratégiai program keretein belül több millió forintos támogatással és önkéntes fizikai munkával járult hozzá a kórház szebbé tételéhez.

Idén szeptember 27-én rendezték meg az önkéntes napot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházzal, ahol a Borsodi Sörgyár dolgozói tevékenyen hozzájárultak ahhoz, hogy az intézményben lévők mindennapjai egy szebb és rendezettebb környezetben teljenek. A kórház főépületénél lévő területet újították meg, amelyhez nemcsak dolgos kezekkel, hanem több mint 3 000 000 Ft értékű tárgyi felajánlással is hozzájárultak.

A munka fókuszában a közös alkotás öröme állt, melynek folyamán ebből az összegből fákat és virágokat ültettek, kerítést és padokat festettek, virágládákat telepítettek, valamint környezetet parkosítottak a miskolciak legnagyobb örömére.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!