Ugrás a tartalomra

Még kaphatók jegyek három őszi miskolci koncertre is

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 22. kedd 10:51
Három színvonalas őszi koncertre is maradtak még szabad helyek. Az akusztikus Pál utcai Fiúk, a művészi Fugato Orchestra és a könnyedebb stílust képviselő Pál Dénes is pár héten belül városunkban lép fel.
Forrás: szabadter.hu

Október 26-án, szombaton különleges műsorral érkezik a Pál Utcai Fiúk zenekar, kiegészülve olyan vendégzenészekkel, mint Szücs ’Qka’ Krisztián, Albert Zoltán (fúvós hangszerek) és Dióssy Ákos (billentyű). Az ezen az estén hallható dalválogatás a PUF több mint 35 éves múltját foglalja össze, kezdetektől napjainkig, emellett a készülő új PUF lemezről is játszik majd dalokat a zenekar.

Forrás: prokultura.hu

A Fugato Orchestra november 20-án szerdán adja elő egyszerre művészi és könnyed műsorát a miskolci közönség előtt. Az ellentétek egységgé formálása, a stílusok és kultúrák találkoztatása éppúgy jellemzi az előadásba becsatlakozó Lackfi János költészetét, mint a 13 fős Fugato Orchestra hangzásvilágát. A „Hibrid dalok műsora” Lackfi kifejezetten a Fugato Orchestra számára írt új szövegeire és a hibrid tematika mentén válogatott korábbi verseire épül. A zeneszámokat összefűző szövegeket maga a szerző adja elő.

Forrás: femina.hu

Pál Dénes estje november 23-án, szombaton különleges kikapcsolódásra ad lehetőséget azok számára, akik szívesen vesznek részt egy izgalmas időutazásban. Az énekes összegyűjtötte és újragondolta azokat a dalokat, amelyek pályája során fontossá váltak számára. Zenekarával új, lendületes és fiatalos hangzást ad az örökérvényű slágereknek, élvezhetővé téve azokat minden korosztály számára. A koncert programjában helyet kap a legnagyobb magyar előadó, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa és sok más legendás énekes dalai emlékekkel, sztorikkal fűszerezve úgy, ahogyan azt csak Pál Dénestől hallhatja a „hazai” közönség.

Nemcsak kulturális programokra alkalmas a Művészetek Háza

Az előző évben átadott fejlesztési projekt részeként a Művészetek Házában az Uránia és a Béke-Art terem nézőtéri székeit kicserélték. A megújult termeknek is köszönhetően a MÜHA a csapatépítő tréningek, partnertalálkozók és céges karácsonyi rendezvények esetén is ideális helyszín. A beruházás 100 százalékos támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam hozzájárulásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

További információk a Művészetek Háza koncertprogramjairól itt olvashatók.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!