Ugrás a tartalomra

Véleményeket kér a képviselő

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 02. péntek 14:20
Az Otthon térre tervezett új orvosi rendelő kapcsán kérdezi meg a helyieket Novák Józsefné önkormányzati képviselő.

Novák Józsefné szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét változtatás nélkül közöljük:

Az elmúlt hetekben sok hírt hallottam az Otthon térre tervezett új orvosi rendelővel kapcsolatosan. Először is nagyon örülök annak, hogy egy négyszázmillió forintos beruházás érkezhet a Kilián-dél lakótelepre, és egy régi, szocreál épületből vadonatúj egészségházba költözhet át az ellátás, hiszen az emberi egészségnél nincs fontosabb.

Megjelentek azonban olyan vélemények is, amelyek inkább természetvédelmi alapon közelítették meg a rendelő kérdését, ezt tolmácsoltam is a városvezetés felé.

Válaszként megtudtam, hogy a jelenlegi tervek szerint nyolc fát kellene kivágni az új rendelő kedvéért, ezek helyébe tizenhat új, extraméretű koros díszfát ültetnének.

Annak érdekében, hogy a lakótelep minden lakosához pontos információk jussanak el, önkénteseimmel együtt augusztus folyamán felkeresem a családokat és kikérem mindenki véleményét, hogy ilyen módon támogatják-e az új rendelőt. A kialakult többségi véleményt szeptemberben a városvezetés elé fogom terjeszteni, mivel számomra természetesen az a legfontosabb, hogy a lakótelep érdekelt hitelesen képviseljem.” – zárul a közlemény.

(A külső kép illusztráció)

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!