Ugrás a tartalomra

Három új arc a DVTK első labdás edzésén

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. június 24. hétfő 11:36
Csütörtökön és pénteken orvosi és fizikai tesztekkel vette kezdetét a DVTK felkészülése, hétfőn pedig előkerültek a labdák is, de előtte még dolgoztak egy órát a fiúk a konditeremben. Az edzésen három új arc is feltűnt a nyári igazolások mellett - számolt be a dvtk.eu.

Hétfőn reggel két csoportban indult a munka. A “korán kelők” az egyéni prevenciós gyakorlatokat követően 9 órakor kezdtek a konditeremben, majd mintegy egy órás munka után léptek először a 2019/2020-as idényben a DVTK edzőközpont gyepére. A második csoport pedig egy órával később járta végig ugyanezt az utat.

Három új arc is feltűnt a többiek között, már amennyiben nem számoljuk új arcnak a napokban igazolt Zsolnai Richárdot, Haris Tabakovićot és Vági Andrást. Az egykori U23-as válogatott ghánai védő, Joachim Adukor már előszerződéssel rendelkezik, és az orvosi vizsgálatot, valamint a papírmunkát követően a DVTK labdarúgója lesz. 

Jebari Soufiane próbajátékra jelentkezett, és ha ismerős a neve, annak az az oka, hogy a marokkói származású, de spanyolországban született támadót tavaly nyáron már tesztelte a DVTK stábja. A kettő között pedig az FK Csíkszereda csapatával vívta ki a másodosztályba jutást Romániában. 

A másik próbajátékos, Galambos Ádám bal oldali védő, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia egykori növendéke. Pályafutása során Pakson, Dunaújvárosban, Szolnokon, Mosonmagyaróváron és Csákváron is szerepelt. A próbajátékosok esetleges leigazolásáról később születik döntés. 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!