Ugrás a tartalomra

Hubay György: Magyarország nem akar bevándorló ország lenni és ezt ki fogja nyilvánítani

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 12. péntek 21:25
Magyarország megmutatta, hogy a bevándorlás megállítható, megmutattuk, hogy meg lehet védeni a nemzeteket. Mi itt, Miskolcon, ahogy az ország más részein élő magyar emberek, is azt szeretnénk, ha továbbra is biztonságban tudnánk élni – erről beszélt Hubay György országgyűlési képviselő pénteken, a Vasgyárban tartott aláírásgyűjtésen.

– Arra kérünk mindenkit, akinek fontos Magyarország védelme, jövője, a gyermekeink, az unokáink jövője, hogy támogassa Orbán Viktor programját – fogalmazott Hubay György.

Rámutatott: kiemelkedően teljesített a miskolci Fidesz-KDNP szervezet a párt Európai Parlamenti választáson történő indulásához szükséges aláírások gyűjtésében. Országos szinten is az elsők között van – tette hozzá a kormánypárti politikus.

A miskolci 2-es választókerület országgyűlési képviselője megköszönte a támogatásokat és azt mondta, folytatják a választókkal való találkozást.

Fotó: Végh Csaba

– Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon – jelentette ki Hubay György. – Csak így tudjuk megőrizni a biztonságunkat, csak így tudjuk megőrizni Magyarországot magyar országnak.

Arra kért mindenkit, támogassa Orbán Viktor hétpontos programját, mert „nekünk Brüsszelben is Magyarország az első”.

– Minden egyes aláírás azt a véleményt erősíti, amit a magyar emberek korábban a népszavazáson is kinyilvánítottak, hogy az itt élők dönthessék el, kivel, hogyan éljenek. Magyarország nem akar bevándorló ország lenni, és ezt ki fogja nyilvánítani az európai uniós választáson is. A május 26-i választás sorsdöntő lesz Európa jövője szempontjából. Tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket – fogalmazott Hubay György.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!