Ugrás a tartalomra

HOOLIGANS, PADDY AND THE RATS ÉS MÉG SOKAN MÁRCIUS 13-14-ÉN MISKOLCON

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 04. péntek 11:28
Március 13-14-én “Szabad Miskolcz” néven fesztiválhangulattal, koncertekkel és családi programokkal készül a város.

Miskolc vezetése közös élménnyé szeretné tenni a magyar szabadság legszebb ünnepét, éppen ezért rendhagyó programokat szerveznek a március 15-i ünnepségek előtti két napra. 

A Szent István téren vasárnap fellép a Kerekes Band, a Bohemian Betyars, a Paddy and the Rats, hétfőn a The Sign és a Brains, az estét pedig a Hooligans zárja. Napközben színpadra lép a Góbé zenekar, a Cimbaliband, a Szinvavölgyi Néptáncműhely, és a Császta Néptáncegyüttes.

A Városháztéren a szervezők gyerekprogramokkal várják a családokat, ahol 14:00tól, Zámborszky Eszter, 15:00-tól a Guliba társulat, 16:00-tól a Csodamalom bábszínház, 17:00-tól pedig Bárdos Zsuzsanna műsorát élvezhetik a legkisebbek.

A Szent István téren Huszártábor, az Erzsébet téren pedig zenés piac várja az ünnepre kilátogatókat, de megélénkül a főutca is, ahol kicsik és nagyok adnak elő forradalmi jeleneteket.

14-én hétfőn 14:00-tól forradalmi menet, ünnepi felvonulás nyitja a napot a Villanyrendőrtől a Szent István térig, 15:00-tól pedig rendhagyó, forradalmi városnéző sétán vehetnek részt az érdeklődők.

A Szabad Miskolcz esemény Facebook-oldalán a szervezők azt írják: 

“Vannak örök értékeink, amiken nem változtattak a századok, a kurzusok, a győzelmek és a vereségek. Olyan értékeink, amiket csak megerősítettek hőseink tragédiái és, ha el akarták őket venni tőlünk. 

Értékek, amik mindannyiunkban élnek születésünktől fogva. 

Legyen béke, szabadság és egyetértés! 
Legyen egyenlőség szabadság és testvériség!

Emlékezzünk együtt 1848 tavaszára!

Legyen újra tavasz! 
Legyünk újra szabadok! 
Legyünk újra együtt!

LEGYEN SZABAD MISKOLCZ!” 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!