Ugrás a tartalomra

Ülésezett Miskolc Város Diákönkormányzata

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 30. kedd 18:20
A MIDÖK megalakulása óta első hivatalos ülését tartotta kedden a Városháza közgyűlési termében, amelyen több napirendi pontot is tárgyaltak.

Ezek között szerepelt az elnökség bemutatkozása, a szervezeti és működési szabályzat bizonyos pontjainak módosítása, új HR-elnökségi tag megválasztása, munkacsoportok felállítása, illetve beszámoló az elnökség elmúlt egy hónapban végzett munkájáról és a közeljövő programterveiről. Emellett az iskolák küldöttjei leadhatták bárminemű ötleteiket a MIDÖK tevékenységére vonatkozóan.

A munka már korábban elkezdődött. Az ifjúsági szervezet vezetőségi képviselői kétszer is megbeszélést tartottak az ülés előtt, emellett igyekeztek új tagokat toborozni a diákgrémiumba. „Szeretnénk, ha az összes miskolci iskola csatlakozna hozzánk” – fűzte hozzá Rőczei Laura MIDÖK-elnök, aki levezette a gyűlést.

Munkában az elnökség; Fotók: Parai Roland

Feketéné Pál Enikő ifjúsági referens elmondta, hogy Miskolc Városi Diákönkormányzat elnöksége „jól vizsgázik, nagyon ügyesek” a fiatalok. Eddig 27 iskola csatlakozott a szervezethez, akik közül a referens meglátása szerint 18-20 intézmény vesz részt aktívan a munkában. „Az önkormányzat szakmai, anyagi és jogi segítséget biztosít az elképzelések megvalósításában” – tette hozzá Feketéné Pál Enikő.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!