Ugrás a tartalomra

Visszatér a nyár a jövő héten

hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. június 23. vasárnap 11:33
Hétfő éjjel nagyrészt erősen felhős marad az ég, északkeleten lehet kevesebb a felhő. Hétfőn napközben sok napsütés várható némi fátyolfelhőzettel, de délen és keleten több gomolyfelhővel. Eleinte többfelé majd egyre inkább csak a déli, délkeleti megyékben lesz zápor, zivatar.

Az északi, északkeleti szél élénk, időnként erős lesz, valamint zivatar körül is lehet átmeneti szélerősödés. A hőmérséklet 27 és 32 fok közé emelkedik.

Kedden túlnyomóan napos idő várható kevés gomolyfelhővel. Helyenként zápor, zivatar előfordulhat. Az északkeleti szél időnként megélénkül. Éjszaka a hőmérsékleti minimum 15 és 20, nappal a maximum 28 és 33 fok között valószínű.

Szerdán túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő ígérkezik. Mérsékelt marad a légmozgás. Éjszaka 16 és 21, nappal 30 és 34 fok között alakulnak a hőmérséklet szélsőértékei.

Csütörtökön jobbára napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A nyugati, majd az északnyugatira forduló szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Programok

-
-
városszerte