Ugrás a tartalomra

Fél áron lehet csokifagyit enni szerdán már Miskolcon is

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 06. kedd 13:37
Miskolci fagyizó is csatlakozott a Csokifagyi Napjához. A jeles nap alkalmából napon fél áron lehet csokifagyit enni az ország számos pontján.
Fotó: csokifagyinapja

Második alkalommal rendezik meg idén június 7-én a Csokifagyi Napját, igazodva a nemzetközi naphoz, hiszen a világ más helyein már évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládé ízű fagylaltot.

Ezen a napon a kezdeményezéshez csatlakozó helyszíneken fél áron lehet majd csokoládé fagylaltot enni. A kedvezmény azonban csak a helyben fogyasztott csokoládé fagyira érvényes idén is.

A Csokifagyi napjához csatlakozott fagyizók és cukrászdák is fontosnak tartják a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit. Ezért több helyen már vegán és cukormentes fagyi is kapható.

Idén a szervezők segítségére volt a Cukrász Ipartestület is, akik a jubileumi Év Fagylaltja versenyben külön kategóriát hoznak létre a csokoládé ízű fagyinak.

A fagyizók teljes listája az esemény közösségi média oldalán lesz elérhető a Csokifagyi Napján, azaz június 7-én. Mivel a Csokoládéfagyi Napjához bármelyik fagyizó és cukrászda ingyenesen csatlakozhat a csokifagyi napja közösségi oldalán vagy honlapján, érdemes az eseményt követni. Tavaly az esemény napján, az utolsó percekben is csatlakoztak cukrászdák. 

Az esemény linkje: facebook.com

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!