Ugrás a tartalomra

A Fidesz-KDNP a jövőben is „Miskolc fejlődésében érdekelt”

Miskolc Televízió/Kujan István
Utoljára módosítva
2019. október 25. péntek 13:18
„Egy gazdaságilag és pénzügyileg stabil várost sikerült átadnunk – közölte Kiss János (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő pénteki sajtótájékoztatóján, az Erzsébet téri KDNP irodában.

Csütörtökön a miskolci városházán megtörtént az átadás-átvétel. Kriza Ákos előző polgármester megbízásából Kiss János adta át a várost Veres Pálnak, Miskolc új polgármesterének. Az átadás szakemberek jelenlétében, konstruktív hangnemben történt az önkormányzati képviselő elmondása szerint.

– A frakciónk nevében büszke vagyok arra, hogy az elmúlt 9 évben a város gazdasági teljesítőképessége megduplázódott. Ennek a folyamatnak, valamint a kormány által támogatott adósságkonszolidációnak köszönhetően egy gazdaságilag és pénzügyileg stabil várost sikerült átadnunk – összegzett.

kiss_janos
Fotó: Mocsári László

Kiss János tudatta: az átadás napján a város bankszámlaegyenlege 2,3 milliárd forintot mutatott, 171 projekt fut jelenleg Miskolcon, ezek tervezett összesített értéke meghaladja a 78 milliárd forintot.

– Büszkék lehetünk a folyamatban lévő beruházásokra, köztük az elmúlt évek két legnagyobb fejlesztésére – amelyek külön-külön is 10 milliárd forintot meghaladó beruházások –: a Miskolctapolcán épülő új élményfürdőre és a Diósgyőri vár közelgő teljes átépítésére – mondta a kormánypárti politikus, hozzátéve végül: frakciószövetségük a jövőben is „Miskolc fejlődésében és sikereiben lesz érdekelt”.

– Az új önkormányzati ciklusban is támogatni fogunk minden olyan javaslatot, amely a város fejlődését biztosítja – hangsúlyozta Kiss János.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!