Ugrás a tartalomra

Gasztroplacc: Kikapcsolódás extrákkal

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 11. csütörtök 18:18
Az elmúlt években már megszokott Gasztroplacc Extra és a Miskolci Illés EmlékZenekar koncertjének fúziója  várja a Lovagi Tornák Terére látogatókat augusztus 12-én.
A Gasztroplacc a Művészetek Háza előtt és a Lovagi Tornák Tere előtti vásártéren is nagy népserűségnek örvend. Fotó: MiNap-archív/Mocsári László

Augusztus közepén nem mindennapi élményben lehet része annak, aki a Lovagi Tornák Terére látogat, hiszen augusztus 12-én, pénteken nemcsak a kulináris élvezeteké lesz a főszerep, hanem a koncertélményé is, ugyanis a Miskolci Illés EmlékZenekar szolgáltatja a zenei talpalávalót az ínycsiklandó falatok mellé – írja közleményében a Miskolci Kulturális Központ. 

A Miskolci Illés Klub Extra házigazdája a Nívódíjas Miskolci Illés EmlékZenekar. A Illés Klub közel húsz éve azzal a céllal jött létre, hogy ápolja és életben tartsa az egykori ILLÉS zenekar emlékét, dalait és azóta az országban egyedülálló módon képviseli az ILLÉS együttes legendás életművét. A zenekar maga mögött tudhatja az ILLÉS együttes tagjainak támogatását is, hiszen a közelmúltban a zenekar megkapta Szörényi Levente és Bródy János megtisztelő személyes ajánlását is. Az évek során több száz sikeres koncerten hangozhattak fel az ILLÉS együttes halhatatlan slágerei a MIEZ előadásában határon innen és túl.

Az Illés Kluboknak az Ady Endre Művelődési Ház ad otthont, augusztus 12-én rendhagyó módon új helyszínen, a Diósgyőri vár jegypénztárának udvarán rendezik meg a koncertet, a GasztroPlacc EXTRÁVAL egy időben, így a finom falatok és ízletes borok mellett igazán nívós zenei élménnyel is gazdagodhatunk majd.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!