Ugrás a tartalomra

A Honvéd jó formában volt…

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. november 10. vasárnap 09:57
Az OTP Bank Liga 12. fordulójában az Új Hidegkuti Stadionban játszott a DVTK a Honvéd ellen. Az első félidő elejét megnyomta a hazai csapat, de a vezetést akkor szerezték, amikor a DVTK kintebb jött. A fordulás után nem esett gól, hiába mozgósított a vége felé minden tartalék energiát a DVTK, az utolsó beadásra még Danilović is előre húzódott. A játékvezető rengeteg lapot osztott ki, Mirko Ivanovskit kiállította, és mindkét vezetőedzőt elküldte a kispadtól.
Forrás: dvtk.eu

Budapest Honvéd FC - Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 2669 néző. Játékvezető: Pintér Csaba (Buzás Balázs, Szert Balázs; Csonka Bence; Takács János).

Honvéd: Tujvel - Batik, Kamber, Lovrić - Uzoma, Vadócz, Nagy G., Gazdag, Aliji - Lanzafame, Moutari. Vezetőedző: Giuseppe Sannino.

DVTK: Danilović - Polgár, Brković, Karan, Tamás M. - Márkvárt, Iszlai - Shestakov, Rui Pedro, Prosser - Hasani. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Edzői értékelések

Giuseppe Sannino: - Egy küzdelmes mérkőzést láttunk, a mi részünkről is volt benne küzdelem, és a labdabirtoklás terén is győzedelmeskedtünk. 
El kell ismerni a DVTK teljesítményét is, az utóbbi időben feljöttek, 2 győzelmet arattak és egy döntetlent játszottak. Az én csapatomon látszódott, hogy sokat kivettek belőlük az utóbbi mérkőzések, megérdemeljük a szünetet.
Az új játékosok sokat segítettek a javuló eredményekhez, Tujvel leigazolása önbizalmat adott a védelemnek, ami ma is látszott.
A szívemet is beleadom a munkába, olyan vagyok, mint egy vulkán, de soha nem az ellenfél vagy a játékvezetők ellen kiabálok a kispad előtt, megadom a tiszteletet nekik. Korábban is mindig a technikai zóna elhagyásáért tiltottak el, ezt a szabályt nagyon szigorúan veszik Magyarországon. Semmi problémám nincs a hivatalos személyekkel, elnézést kérek tőlük!


Feczkó Tamás: - Ma nem játszottunk olyan jól, ahogy kellett volna, ezzel együtt nem érdemeltünk vereséget, reálisabb lett volna a döntetlen. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a második félidőben nem tudtunk ziccereket kialakítani, hiába kerültünk a Honvéd védelmi vonala mögé. Mindig rossz megoldásokat választottunk, hiányzott a támadójátékból az a kreativitás, ami az elmúlt mérkőzéseket jellemezte. Vezető góljuk után a hazaiak visszahúzódtak, többet birtokoltuk a labdát, de lassan járattuk az ellenfél térfelén. Sajnos csak öt percig játszott együtt a Rui Pedro-Ivanovski páros, pedig ekkor kissé megélénkült a támadójátékunk, még ha nem tudtuk nagy nyomás alá helyezni az ellenfél védelmét.
Legutóbb két éve küldtek el a kispadtól, de érthető módon minden edző felfokozott hangulatba kerül, ha a 93. percben elveszíti az egyik kulcsjátékosát egy kiállítás miatt.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!