Ugrás a tartalomra

Ismét nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 11:06
A Városgazda üzemeltetésében lévő Miskolci Állategészségügyi Telep 149. alkalommal tartja meg nyílt napját október 16-án szombaton, 10 és 14 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt.

A telep dolgozói jelenleg 56 kutyáról és 23 macskáról gondoskodnak. A nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz. Ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állaton, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, a nyílt napokon örökbefogadásra is van lehetőség.

A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A Telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a honlapon és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook-oldalán.

 

(Borítókép: MiNap-archív; Mocsári László)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!