Ugrás a tartalomra

A "legszebb" csúnya pulcsit keresik

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 08. szerda 09:07
Van ronda karácsonyi pulcsid, és büszkén viseled közönség előtt is? Akkor neked szombaton a Szent István téren a helyed.

Csúnya karácsonyi pulcsik "szépségversenyére" hívnak december 11-ére, délután kettő órára a miskolci Adventi Forgatag szervezői.

Tréfás kedvű barátod meglepett egy szörnyű darabbal? A nagyi kedvességből megkötötte számodra a legrondább karácsonyi pulóvert? Esetleg imádod, ragaszkodsz hozzá, mert egy szerettedtől kaptad? Ha máshol nem vennéd fel, akkor legalább most az egyszer, szombaton a Szent István téren mutasd meg és húzz hasznot a „szépségéből”! - írják a felhívásban.

Csúnya karácsonyi pulóvered három kategóriában nyerhet a zsűri, vagy a közönség szavazata alapján:
1. Vállalhatatlan, de imádom!
2. Egyébként cuki!
3. Annyira csúnya, hogy már szép!

Ne csak a karácsony szellemeit várd, hanem a meglepetést is! Bátorságodat természetesen megjutalmazzák, úgyhogy keresd elő szegény pulcsidat a szekrény mélyéről és szíveddel együtt a kabátodat is tárd nagyra a színpadon karácsony alkalmából!

Mindhárom kategória  nyerteseit a zsűri ajándékutalvánnyal díjazza, az első helyezettet tízezer, a második helyezettet hétezer és a harmadik helyezettet ötezer forint értékben, illetve a közönség szavazata alapján is hirdetnek nyertest.

(Borítóképünk illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!