Ugrás a tartalomra

LEGYEN AZ OTTHONLÉT BÉKÉS ÜNNEP!

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 11. hétfő 12:08
A mindennapok stresszében nyugalomra vágyunk otthonunkban, hiszen ez az a hely, ahol elengedhetjük magunkat. De miért ne áradhatna ízlésesen összeválogatott berendezéseinkből az ünnep hangulata? A Gála Home Lakástextil segít ebben. (Támogatott tartalom.)

 

Frekventált helyen három kirakat hirdeti a szebbnél szebb anyagokból elkészült lakástex­tileket. A Gála Home-ot üzemeltető cég eleinte csak ruházati nagykereskedéssel foglalkozott, majd idővel bővítették kínálatukat. Ma már elmondható, hogy évtizedek óta, egészen konkrétan 1949-től ezen a területen dolgoznak. – Egy éve költöztünk be a belvárosba – mondta el Iglai Gergely ügyvezető, aki hozzátette, kompletten mindent árulnak, ami lakástextil. – Többek között függönyt, szőnyeget, ágyneműt, terítőt, törülközőt, plédet, ülő- és díszpárnát is kínálunk vevőinknek. Azt vettük észre, hogy minden miskolcinak megvan a saját ízlésvilága, amit követ a trendek helyett. Ha letette a voksát egy szín mellett, amivel berendezte lakását, nálunk megtalálja a hozzáillő kiegészítőket. Például a függönyben a szivárvány minden színe megtalálható – mondta.

A karácsony a kereskedelemben mindig erős, ilyenkor a lakásra is szívesebben költünk. – Díszpárnákra, abro­szokra, ágytakarókra, szőnyegekre, minél puhább tapintású polárplédekre, de akár karácsonyi mintás függönyökre és ágyneműkre is több pénzt áldoznak az emberek. Nálunk mégsem kell nagyon kinyitni pénztárcájukat, hiszen mindig vannak akcióink. Ezek nyomon követhetők a Gála Home Facebook-oldalán, sőt nyereményjátékokat is indítunk, ahol ágynemű, vagy akár négydarabos díszpárnaszett is nyerhető. Minden hónap második hétvégéje a nyugdíjasoké, hiszen ezeken a napokon tíz százalék árengedményt kapnak minden termékünkre – mondta Iglai Gergely, aki elárulta, az említett közösségi oldalon heti rendszerességgel bemutatják az új árukat. A boltban található lakástextil termékek nagy százalékát saját varrodájukban készítik. Az itt megvásárolt függönyt ingyen varrják meg.

A Gála Home Lakástextil a Széchenyi utca 90. szám alatt található, a Tulipán tömbben. Hétfőtől péntekig naponta dél­előtt 9-től este fél 6-ig tartanak nyitva, szombaton pedig délután 1 órakor zárnak.

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!