Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.03.30.) - időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 30. csütörtök 07:52
Fölmelegszünk, felhősödünk, jó eséllyel csapadékosodunk.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) napi előrejelzése szerint általában erősen felhős ég lesz a jellemző, amelyben előfordulhatnak időszakos szakadozások. Délutántól nyugat felől egy csapadékhullám vonul kelet felé, amelyből többfelé várható eső, zápor, addig legfeljebb időszakosan lehet szemerkélő eső. Késő este nyugaton esetleg zivatar is kialakulhat. Több helyen megélénkül, a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödhet a déli, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 20 fok között valószínű, a nyugati tájakon lesz melegebb. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

A levegő minősége a városban felettébb vegyes: a kiválótól egészen a szennyezettig terjed. Érdemes hát a pmmonitoring.hu csütörtöki reggeli adataira rátekinteni.  
 

Útinform

A Városgazda csütörtök reggeli közlése szerint az alábbiakra kell készülni a miskolci utakon:

Útlezárás:
A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:

  • Árvácska u. 29.
  • Balassi Bálint u. 10.
  • Cseresznyés u. 6.
  • Előhegy u. 14-16.
  • Előhegy u. 94.
  • Erzsébet Sétány 53.
  • Kolozsvári u. 20.
  • Melinda u. 10.
  • Mikes Kelemen u. 4.
  • Nyár u. 18.
  • Negyvennyolcas u. 3-5.
  •  Pillangó u. 12.
  • Selyemrét u. 2.
  • Szarkahegy u. 16.
  • Szentpéteri kapu 95. szám fölött a Katowice utcában
  • Szentgyörgy u. 47.
  • Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Váratlan meglepetés ér, amikor olyannal hoz ma össze a sors, akit már régóta figyelgetsz messziről. Lehet, hogy itt lesz a lehetőség arra, hogy közelebbről is megismerkedjetek egymással.

Bika
Ne hagyj a hétvégére elvégzetlen munkát, mert lehet, hogy néhány váratlan, de ígéretes programot kellene lemondanod miatta. Végezz ma el annyi munkát, amennyit csak tudsz, hogy zavartalanul pihenhess.

Ikrek
Nagyon régóta vártál valamit, de amire most végül lehetőséget kapsz, az végül egy kis csalódást okoz, nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt vártad. Hozz ki belőle annyit, amennyit lehet.

Rák
Úgy érzed, valaki ugyanazt ismételgeti neked újra és újra, és nem igazán tudod eldönteni, hogy mit akar tőled, vagy milyen reakciót vár. Jobb lenne, ha nyíltan megmondaná, mit akar.

Oroszlán
Felkapod azt, amit más a padlóra dob, mert te még lehetőséget látsz benne, és az idő majd téged igazol. A munka azonban nem lesz egyszerű, és készülj fel arra, hogy sok energiát kell bele fektetned.

Szűz
Szeretnél a magad dolgaival foglalkozni, de valaki mások problémája újra és újra megzavar. Itt az ideje, hogy meghúzd a határt, és kijelöld, meddig engeded másoknak, hogy rád hagyatkozzanak.

Mérleg
Miközben sikert sikerre halmozol, egy apró dologról elfeledkezhetsz, és ez a háttérben valami olyan problémát szül, ami tovább dagasztja önmagát. Vedd észre időben a gondot, mielőtt nagyobb baj lesz belőle.

Skorpió
Van, amikor jó képet kell vágnod valami olyasmihez is, amihez pedig nagyon nem szeretnél, vagy végig kell hallgatnod szó nélkül valakit, akivel pedig nem értesz egyet. Lehet, hogy ma le kell ezt nyelned a későbbi sikerért.

Nyilas
Sikerül végre megértetned valakivel azt, hogy milyen célok vezérelnek, és milyen módon szeretnél eljutni oda.

Bak
Attól is lehet tanulni, akiről azt gondolnád, hogy már nem tud sokat mondani neked, csak egy kicsit nyitottnak kell lenned, és odafigyelned rá. Ha nem zárkózol el, még érdekes gondolatokat is hallhatsz a legváratlanabb helyekről.

Vízöntő
Azzal nincs baj, ha biztos vagy a véleményedben, de ne véss kőbe semmit, maradj nyitott mások hozzáállására is. Ha meghallgatod őket, azzal te is csak bölcsebbé válhatsz.

Halak
Úgy érzed, te együtt próbálsz működni valakivel, de ő csak közönséget keres saját magának, erre a szerepre pedig te nem vagy vevő. Ne hagyd elnyomni magadat, és tisztázd már most a szerepeket.

(forrás: bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!