Ugrás a tartalomra

Miskolci Termelői Nap – Pünkösdölés

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 04. kedd 19:25
Júniusban is tartalmas programot kínál a hosszúhétvégére a miskolciaknak a Termelői Nap, amely kivételesen a hónap második vasárnapján kerül megrendezésre. Június 9-én, Pünkösd vasárnapján a megszokott vásári miliő mellett hangulatos zenével, kézműves programokkal, valamint családoknak és vállalkozásoknak szóló, hasznos tanácsadással várják az Erzsébet térre látogatókat.

A Classic Brass Quintet 11 órától komoly- és könnyűzenével vegyített műsorral szórakoztatja majd a vásározókat, akik bevásárlókosaraik megtöltése közben nemcsak kikapcsolódhatnak, de igazi zenei élményekkel is gazdagodhatnak.

Igazi, önfeledt pünkösdi szórakozásban lehet részük a legkisebbeknek, hiszen kézműves mesterségeket próbálhatnak ki, emellett a legügyesebb gyermekek elkészíthetik saját koronájukat, melyet felöltve ők lehetnek a pünkösdi királyok és királylányok.

A vállalkozások és a családok a mindennapi életben alkalmazható, költségcsökkentő tippeket kaphatnak a Rezsimentor Hungary Zrt. sátránál, mindemellett megismerkedhetnek az elektromos autó előnyeivel, a napelemekkel és nyereményjátékokon is részt vehetnek.

Szendrő város kertészete pedig bőséges zöldség- és gyümölcsvásárral készül, ahol megtalálható lesz kitűnő minőségű zöldhagyma, borsó, különböző levélsaláták, petrezselyem, cékla, cseresznye, eper, koktélparadicsom-palánták és megannyi finomság.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!