Ugrás a tartalomra

Rablás után vett egy ásványvizet

police.hu
Utoljára módosítva
2021. április 06. kedd 19:23
A rabló bement abba boltba ásványvizet vásárolni, ahová percekkel azelőtt bemenekült a támadás sértettje. A rendőrök azonosították, majd elfogták a támadót. A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát - olvasható a rendőrség honlapján.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves helyi fiatalemberrel szemben. A gyanúsított  július 28-án délután Miskolcon egy belvárosi benzinkútnál pénzt követelt egy férfitól, aki a fenyegetés hatására elárulta, hogy alig kétezer forint van nála. Az útonálló erőszakkal elvette tőle, majd megütötte a sértettet, aki bemenekült az üzemanyagtöltő állomás kisboltjába, hogy segítséget kérjen. Támadója kis idővel később követte őt a boltba, ahol vásárolt egy ásványvizet, majd távozott.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!