Ugrás a tartalomra

Suhanj Velem! Nyereményjáték – Henrik élhette át az Ioniq 5 élményt

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 06. hétfő 13:05
A 27 éves Faragó Henrik nevét sorsoltuk ki, ő tesztelhette a kézzel fogható jövő megtestesítőjét.

Az év vége felé suhan a Miskolc Televízió autós magazinja, már a novemberi adás is megtekinthető, akár a videómegosztókon is. Íme:

A férfihajak koronázatlan királya, Jantek Tamás után egy másik szerencsés miskolci is maga tapasztalhatta meg, milyen a Hyundai Ioniq 5-tel suhanni. Faragó Henrik futárként dolgozik, rajong az autózásért, és munkájából fakadóan is rengeteget pattan a kormány mögé. Az elektromos autózásban még nem nagyon van tapasztalata, ám most személyesen szerezhetett benyomást a Hyundai Ioniq 5-ön keresztül. Régóta rendelkezik jogsival, két saját autója van: a hétköznapokban a futárkodós autóval suhan, hétvégén pedig elmondás szerint a „szerelme” kormánya mögül hesszelget. A Hyundai Ioniq 5 véleménye szerint nagyon jó benyomást tett rá, és a jövőben nem tartja kizártnak, hogy majd ő is elektromos járművet hajtson.

– Nem taposunk a fékbe, hamarosan az év utolsó műsorával jelentkezünk. Ahogy eddig, úgy most is lesz nyereményjáték, így érdemes velünk tartani. Ehhez nem kell mást tenni, mint nézni a műsort, és aztán helyesen válaszolni az ott elhangzó kérdésre a minap.hu Instagram-oldalán – mondta Gulybán Péter műsorvezető.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!