Ugrás a tartalomra

Szavazzunk egy miskolci csapatra! Jószolgálati-díjra jelölték a Kívánságot

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 04. szerda 18:28
„A Kívánság” egy civil kezdeményezés, benne olyan emberekkel, akik szabadidejükben azzal foglalkoznak, hogy beteg vagy nagyon nehéz körülmények között élő gyermekek kívánságait teljesítik. Most Jószolgálati-díjra terjesztették fel őket, erről március 12-éig szavazhatunk. Cikkünk végén a linket is megtalálja.
Hivatalos fotó a szavazáshoz, Kaszás Tamás felvétele

- Ez egy régi álmom volt, hogy gyerekeknek segíthessek – mondja Zaveczki Tibor, a Kívánság alapítója. - Amikor egy miskolci rádióban dolgoztam, mint rádiós-műsorvezető, mindig gyűjtöttünk karácsonykor a beteg gyerekeknek és úgy gondoltam, hogy ne csak karácsonykor tegyünk jót. Készítettünk egy videó-blogot, ahol mindig bemutatunk egy-egy gyermeket, családot és az ő megvalósult kívánságaikat.

- Ahhoz, hogy a kívánságot teljesítsük, először is azt kérjük a gyerektől, hogy rajzolják le nekünk, hogy mit szeretnének, ezt pedig küldjék el a Kívánság elnevezésű Facebook-oldalunkra.  Legtöbbször önerőből segítünk, de ha olyan a kérés, akkor próbálunk partnereket, támogatókat is bevonni. Így jutottunk el a Forma1-re vagy tudnunk már repülőgéppel repülni is. Sokszor kaptunk már szülői, illetve orvosi visszaigazolást is, hogy ezek az élmények segítettek a gyereknek vagy a családnak átvészelni a nehéz időszakot vagy segítettek  a gyógyulásban – mondja Zaveczki Tibor.

ITT szavazhat a Kívánságra. 

Ilyen is tud lenni a csapat...

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!