Ugrás a tartalomra

Szombaton rendezik meg először a Creppy palacsinták éjszakáját

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. július 23. kedd 15:50
Szombaton első alkalommal rendezik meg a Creppy palacsinták éjszakáját, mely során meghosszabbított nyitvatartással, éjfélig lehet palacsintákat fogyasztani a Kisavason. Ráadásul nemcsak a Creppy PalacsintaHáz Étteremben, hanem a Creppy Center parkolójában is a Streetfood kocsiból.

– Hazatér a „mobilétterem”, és a center parkolójában fog állomásozni 5 órától éjfélig – tudatta portálunkkal Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz tulajdonosa.

A palacsinták éjszakája során a Creppytől megszokott utánozhatatlan kínálat, ezúttal sem marad el. A hónap palacsintáját a Zorbát is megkóstolhatjuk, ami egy fetás-parajos töltelékkel töltött csirkemell palacsintabundában kirántva, de akár letehetjük a voksunkat az Oreo pancake mellett is.

– A Streetfood kocsiban a miskolciak számára majdhogynem mindegyik palacsinta újdonságként fog hatni, hiszen a Quesadilla palacsinta, amit a palacsintaházból már jól ismernek, streetfood-változatban is fogyasztható a kocsiból – részletezte Oszlánczi Réka a kocsi kínálatát. Hozzátette: de ugyanitt megkóstolhatják a pulled porkos amerikai káposztasalátás palacsintát, illetve a Creppy már jól ismert édes változatait is streetfood jelleggel fogják majd kínálni.

Mindezek mellett kellemes nyáresti hangulat várja majd a palacsintázókat a lounge teraszon.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!