Ugrás a tartalomra

Településszerkezeti Terv és Építési Szabályzat módosítás a volt Erzsébet fürdő ingatlanra

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 20. csütörtök 16:51
A város településrendezési eszközeinek módosítására vonatkozó észrevételek, vélemények január 24-től február 9-ig adhatók le.

Miskolc önkormányzata, Miskolc Megyei Jogú Város településrendezési eszközeinek módosítását kezdeményezi, a volt Erzsébet fürdő 2413 hrsz-ú ingatlanra, az emeleteken lakóház, a földszinten iroda és vendéglátás funkciók céljára. A településrendezési eszközök módosítása, a (Vk) központi vegyes zóna területfelhasználásnak (Vt) településközpont vegyes zónára történő változtatásáról szól, ami megtekinthető a Főépítészi Kabinetben vagy a város honlapján.

A készülő tervekhez január 24-től február 9-ig vélemények adhatók. A felmerült véleményeket kérik, hogy a fenti idő alatt írásban juttassák el Veres Pál polgármesternek címezve a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Kabinet (3525 Miskolc, Városház tér 8.) posta vagy a partnersegiegyeztetes@miskolc.hu internet címre. A tervekkel kapcsolatosan január 31-én 15 órai kezdettel a járványügyi szabályok betartása mellett, tájékoztató lakossági fórumot tartanak a Polgármesteri Hivatal Miskolc, Hunyadi u. 2. sz. III. emeleti ferdetetős tárgyalójában.
 

További hírek

Olvasnivaló