Ugrás a tartalomra

Újra összegyűlnek a mikulások, hogy fussanak egy jót Miskolctapolcán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 28. vasárnap 09:27
A VI. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futást december 5-én, vasárnap rendezik meg Miskolctapolcán. Az érdeklődők a 2 és 8 kilométeres távok közül választhatnak.
Fotó: Mocsári László

A Nomád Sport Alapítvány és az Avalon Park közös sporteseménye valamennyi korosztály számára versenyzési lehetőséget kínál. Online nevezni december 3-áig, pénteken este 8 óráig lehet. (https://nomadsportalapitvany.hu/vi-avalon-nomad-jotekonysagi-mikulas-futas-elonevezes-0) Illetve a verseny napján is van erre lehetőség – igaz, korlátozott számban –, reggel fél 9 és fél 11 között a park bejáratánál.

A futás a rendezvénynek megfelelően Mikulás-sapkában történik, amit minden sportoló megtarthat emlékbe.

A nevezésekből befolyt összeget a Nomád Terepfutó Suli diákjainak felszerelésére, a versenyekre való utazásukra és a téli felkészülést szolgáló terembérleti díjakra költik majd.

A 8 kilométeres terepfutásra vállalkozók 11 órakor rajtolnak el, míg a 2 kilométeres gyermekfutam résztvevői 11:10-kor kezdik meg a táv teljesítését.

A versenyközpontban felállított sátorban szaktanácsokkal látják el az érdeklődőket a terepfutás valamennyi kérdéskörével kapcsolatban.

Bővebb információt Zámbori Zoltán főszervezőtől lehet kérni a 36-30/429-9916-os telefonszámon, vagy a nomadathos@gmail.com e-mail címen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!