Ugrás a tartalomra

Kiskorút is próbált beszervezni – elkapták a prostituáltakat futtató férfit

police.hu
Utoljára módosítva
2020. január 10. péntek 11:07
A készenléti rendőrök hétfőn délelőtt csaptak le arra a 45 éves férfira, aki a gyanú szerint több külföldön dolgozó prostituálttal is kapcsolatot tartott. Kiskorút is próbált beszervezni örömlánynak. Többmilliós hasznot ígért, de a pénzt magára töltötte.

Emberkereskedelem, kitartottság miatt nyomoznak a 45 éves férfi ellen, aki nem először került a rendőrök látókörébe prostituáltak futtatása miatt, írja a police.hu. A miskolci férfi a külföldön dolgozó prostituáltakat napi szinten beszámoltatta, tanácsokkal látta el őket, magatartási szabályokat írt elő nekik. Megtiltotta, hogy szórakozni járjanak, alkoholt fogyasszanak, külföldön pénzt költsenek. Az általuk keresett összeg nagy részét elvette.

Kizsákmányolás céljából toborzással próbált beszervezni dániai prostitúciós munkára nőket, akik közül az egyik még fiatalkorú volt. A férfi többmilliós haszonnal kecsegtető munkát kínált úgy, hogy a lányok utaztatását, elszállásolását ő megszervezi. Az üzlet elmaradt, mert a nők nemet mondtak a ajánlatra.

A férfit január 6-án fogták el Miskolcon.

A nyomozók kutatást tartottak a férfi lakóhelyén, ahol nagy mennyiségű készpénzt (dollárt), valamint a bűncselekményhez kapcsolódó tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!