Ugrás a tartalomra

Musical és Miskolc Symphonic Gála

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 22. kedd 15:31
Szárnyaikat bontogató fiatalok, valamint ismert és elismert énekesek közösen léptek színpadra a Miskolci Szimfonikus Zenekarral. A program már hetedik alkalommal bizonyította telt ház előtt, hogy érdemes összefogni a fiatal tehetségekért. A Zenita Alapítványnak köszönhetően idén először élőzenés volt a gálaműsor.
Képgaléria! Fotó: Beregi László

Molnár Csenge egy tehetséges fiatal énekes, két éve tagja a társulatnak és azt mondta, hogy számos próbán, felkészítésen van túl, nyáron pedig a Hangok varázsa táborra is jelentkezett. Azt mondta, sokat köszönhet a közösségnek, és mestereinek. – Én nagyon szeretem ezt a közösséget, mert egy nagyon befogadó. A zenészek nagyon értékes emberek, akik szívvel-lélekkel fordulnak a fiatalokhoz. Én úgy gondolom, hogy nagyon jó kezekbe kerültem most.

Fotógaléria!

A tehetséges fiatalok munkáját Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Szolnoki Péter, Cselepák Balázs és Kamarás Máté mentorok segítették tanácsokkal.

Idén először láthatott a közönség élőzenés gálaműsort a Miskolci Szimfonikus Zenekarral. Szászné Pónuzs Krisztina ügyvezető elmondta, az elmúlt években lehetett már látni, hogy az együttes könnyebb műfajban is megállja a helyét. – Azt is lehet látni, hogy nagyon nagy szeretettel fordulunk a fiatalok felé és segítjük őket a szárnyaik bontogatásában.

A Musical és Miskolc gálaest célja, hogy a hátrányos régióban élő fiatal pályakezdő művészeket segítse azzal, hogy befutott miskolci művészekkel együtt állhatnak színpadra. Cselepák Balázs, a Zenita Alapítvány művészeti vezetője úgy nyilatkozott, biztos benne, hogy azok a gyerekek, akik most bemutatkoztak a színpadon, mindannyian méltóak voltak ahhoz, hogy felléphessenek ezen a gálán. – Biztos, hogy nagyon sok olyan nézőnk van, aki évről évre visszajáró vendégünk, hiszen ez már a hetedik Musical és Miskolc volt. Azt gondolom, hogy minden évben nagyon kemény munkával, de sikerül megújulnunk.

A Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány idén is telt házas gálaműsort adott a Művészetek Házában.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!