Ugrás a tartalomra

Rettentően izgalmas kalandok várnak az Avalon Park látogatóira

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 15. kedd 14:02
Október 25. és november 3. között rémisztően jó programokon vehetnek részt a családok a halloweeni jelmezbe öltöztetett Avalon Parkban. Amíg a gyerekek édességet gyűjthetnek a Maya Játszópark dermesztő programjain, a felnőttek egy gokartbajnokságon szállhatnak harcba értékes nyereményekért.

A tengerentúlról indult hagyomány évről évre nagyobb teret hódít magának hazánkban is. Sokaknak kedvenc időszakává vált a halloween ünneplése, melynek közkedvelt része a boszorkány, a múmia, a csontváz és az egyéb ijesztő jelmezek viselése, valamint a mókás, aranyos, vagy éppen rémisztő tökök faragása.

A szórakoztató halloween láz október 25. és november 3. között a boszorkányos jelmezbe bújtatott Avalon Parkba is megérkezik. A Rémisztő boszorkány házba való belépés igazi bátorságpróba alá veti a jelentkezőket, akik ügyességüket és leleményességüket szellemes próbatételekkel és felderítő játékokkal tesztelhetik. Idén sem marad el a TÖKjó arcfestés, a csillámtetoválás, valamint az Avalon-ÉSZAK tökfaragó verseny értékes ajándékokért. A hangulat fokozása érdekében a látogatók ismét találkozhatnak és fotózkodhatnak az ünnep kísérteties állataival. A rémségverseny során pedig a jelmezek kerülnek a főszerepbe, ahol több kategóriában is díjazzák a résztvevőket egészen a piciktől a nagyobb gyermekekig.

A felnőttek sem maradnak ki a mókából, akik október 31-én 17:30-kor halloweeni gokart bajnokságon küzdhetnek meg egymással a HELL Kart & Event Center 561 méter hosszú pályáján. A versenyre előzetes (október 30. 20:00 óráig történő) nevezés esetén kedvezményes regisztrációs díj fizetendő, melynek részleteiről az Avalon Park honlapján olvashatnak bővebben az érdeklődők.

Mint minden évben, idén is számíthatnak a látogatók halloweeni falatokra, melynek kínálatát az elvarázsolt Maya Büfében tekinthetik meg a halloween napok alatt.

Érdemes Dotto vonattal érkezni, hiszen Avelino igazi szellemvasúttá változik át október 25. és november 3. között, amely már önmagában is egy rémisztően élvezetes élményt nyújt mindenki számára.

A ráhangolódás már október 22-én elkezdődik 16:15-kor a Városháztéren, majd a Centrumnál egy remek hangulatú interaktív halloween flashmobbal, melynek koreográfiáját az Avalon Park facebook oldalán tekinthetik meg az érdeklődők!

A programsorozatról bővebben az Avalon Park holnapján olvashatnak az érdeklődők.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!