Ugrás a tartalomra

Rövidzárlat a harmadik negyedben – kikaptunk a Fraditól

nemzetisport.hu
Utoljára módosítva
2019. október 23. szerda 09:11
Kétgólos vereség lett a vége, a bajnokságban eddig veretlen, BL-ben is max pontos Ferencváros ellen – írja Facebook-oldalán az MVLC Miskolci Vízilabda Club.
Minap-archív. Fotó: Mocsári László

 „Tíz gólig is eljutottunk a félidőig, Csoma Kristóf két büntetőt is védett a mérkőzésen, de a harmadik negyedben úgy összeállt a Fradi védelem, hogy gólt sem szereztünk. A vége kétgólos vereség lett a bajnokságban eddig veretlen, BL-ben is max pontos Ferencváros ellen. Következő feladat: péntek-szombat Pécs elleni BENU MagyarKupa negyeddöntő párosítás. Szombaton várunk minden kedves szurkolót a 18 órai kezdésre." – olvasható a csapat Facebook-oldalán.

– Elismerésem a Miskolcnak, hiszen kiválóan játszott, jól használta ki a hibáinkat – nyilatkozta a nemzetisport-nak Varga Zsolt. – Nagy volt a különbség a két félidő között, mintha két teljesen más mérkőzést láttunk volna. Ez jelzi, hogy talán kicsit könnyelműbben kezdtük a meccset, azt gondoltuk, könnyebb lesz. Fontos, hogy nehéz mérkőzéseket vívjunk, és jó tanulság, hogy minden ellenfelet maximálisan komolyan kell venni – mondta.

– Nem hoztunk szégyent magunkra, büszkék lehetünk arra, hogy tizenkét gólt lőttünk a Ferencvárosnak, a tizennégy kapott gól viszont nagyon sok – hangoztatta Vidumanszky László. – Ez valamelyest tesztmérkőzésként szolgált nekünk, megmutatta, hogy hol tartunk, ami fontos a Magyar Kupa- és az Eurokupa-negyeddöntő előtt. Van min javítani. Lehetett volna szorosabb a meccs, de a harmadik negyed kisebb kiesését, fáradtságát gyorsan kihasználta a Ferencváros – fogalmazta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!