Ugrás a tartalomra

Rutinos kapust igazolt a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. június 29. szombat 13:44
A 31 éves Branislav Danilović korábban a PAFC mellett a Videoton és a DVSC mezében is bizonyította képességeit. Szombaton pedig már a diósgyőri kaput őrizheti a debreceni felkészülési mérkőzésen.

A dvtk.eu tájékoztatása szerint a tulajdonosi megállapodás és a tőkeemelés lehetőséget nyitott a keret megerősítésére, ennek köszönhetően rutinos kapust igazolt a DVTK Felcsútról. Branislav Danilović az FK Rad utánpótlásában nevelkedett, majd a klub színeiben mutatkozott be a felnőttek között. Az első évben csapatával feljutott az élvonalba, és néhány évvel később már az Európa Liga selejtezőjében is védett. Közben folyamatosan kapta a meghívót a szerb korosztályos válogatottakba.

2014-ben igazolt Magyarországra, és az első évben olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy s következő évben magához csábította a bajnoki címvédő Videoton. Egy újabb kölcsönben - ezúttal Debrecenben - töltött évet követően tért vissza Felcsútra, ahol az előző bajnokság első felében alapembernek számított, tavasszal viszont a kispadra szorult.

Forrás: dvtk.eu

– Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek – nyilatkozta Branislav Danilović a klub hivatalos honlapjának. – Régóta játszok Magyarországon, jól ismerem a DVTK-t, így nem kellett sokat gondolkodnom, amikor megkerestek. A keretben több minőségi játékos is található, bízom benne, hogy tovább fejlődik a csapat, és egy szép eredménnyel tudjuk megörvendeztetni a szurkolókat. Mindig örömmel játszottam a diósgyőri szurkolók előtt, alig várom, hogy DVTK-mezben védjek a DVTK Stadionban.

– Branislav Danilović tölti be az Ivan Radoš távozásával megüresedett kapusposztot a keretben – mondta el Tajti József, a DVTK sportigazgatója. – Egy rutinos, a magyar élvonalban több helyen bizonyító kapus játékjogát vásároltuk meg, aki most van a legjobb kapuskorban. Ezzel komoly versenyhelyzet alakult ki a kapuban, ez a célunk a többi poszton is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!