Ugrás a tartalomra

Az egészségtudományi és a gazdász karokon végzett hallgatóktól búcsúztak

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 08. csütörtök 18:00
Több mint 170 gazdász és 105 egészségtudományi karon végzett hallgató búcsúzott csütörtökön délelőtt a Miskolci Egyetemtől. 
Diplomaosztó a Miskolci Egyetemen | Mocsári László képgalériája

Többen csak rövid időre, mert a diploma megszerzése után tovább folytatják tanulmányaikat a campuson, de vannak olyanok is, akiknek már van munkahelye. A diplomaosztók délután is folytatódtak. Pénteken pedig a Gépészmérnöki és Informatikai Kar végzősei veszik át oklevelüket. 

A kari zászlók bevonulásával, majd a Himnusz közös eléneklésével kezdődött az ünnepi szenátusülés csütörtökön délelőtt a Miskolci Egyetemen. A diplomaátadóra egybegyűlt fiatalokat Szilágyi Roland oktatási rektorhelyettes köszöntötte.

Az egészségtudományi karon 105-en szereztek diplomát alap, mester és szakirányú továbbképzésben a 2023-2024-es tanév első félévének végén. 

A rendezvényen Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzata nevében Bánné Gál Boglárka a közgyűlés elnöke gratulált a friss diplomásoknak. A diplomaosztók délután az Anyag- és Vegyészmérnöki Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, valamint a Műszaki Föld- és Környezettudományi Kar ünnepi szenátusi ülésével folytatódtak. Pénteken pedig a Gépészmérnöki és Informatikai Kar végzősei veszik át oklevelüket. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!