Ugrás a tartalomra

Barkai László és csapata: Köszönjük, Miskolc!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 26. péntek 08:57
A Lokálpatrióta Demokratikus Egyesület polgármester-jelöltje és képviselőjelöltjei is összdegyűjtötték a június 9-ei választáson való induláshoz szükség ajánlásokat.
Fotó: Osztie Tibor

Barkai Lászlónak, Miskolc független polgármesterjelöltjének és önkormányzati képviselőjelölt-csapatának nyilvántartásba vétele lezárult a Helyi Választási Bizottságnál, így most már bizonyos: a június 9-ei önkormányzati választásokon a miskolciak leadhatják voksukat mind a 18 körzetben ezekre a jelöltekre - írja közleményében a Lokálpatrióta Demokratikus Egyesület.

Amint fogalmaznak, a elmúlt napokban több ezer miskolcival találkoztak a jelöltek és a támogató szervezetek – Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP), a Párbeszéd - a zöldek Pártja (PM), az LMP - Magyarország Zöld Pártja (LMP) és a Lokálpatrióta Demokratikus Egyesület – aktivistái. "Köszönik a miskolciaknak a jelöltek iránt mutatott szeretetét, a biztatást és azt, hogy igent mondtak arra: csak közös erővel és akarattal lehet felemelni Miskolcot, visszahelyezni hazánk és Európa fejlettségi térképére" - írják.

Kijelentették, Barkai László független polgármesterjelölt hív minden miskolcit az összefogásra egy boldogabb, élhetőbb, dinamikusan fejlődő Miskolcért. "Arra kéri a városért felelősséget érző demokratákat, hogy működjenek együtt a város felemelésében, hogy olyan Miskolcot építsünk, ahol mindenkinek jó élni" - teszik hozzá.

1. vk. Mezei Attila
2. vk. Hanyu Hajnalka
3. vk. Dr. Korcsmáros Szilárd
4. vk. Vargáné Oláh Mária
5. vk. Kiss Tibor György
6. vk. Szilágyi Szabolcs
7. vk. Fodor Zoltán
8. vk. Orosz Bernadett
9. vk. Mokrai Mihály
10. vk. Kun Szabolcs László
11. vk. Maros Éva
12. vk. Dr. Simon Gábor
13. vk. Vass Tamás József
14. vk. Ivány István
15. vk. Bazin Levente Dávid
16. vk. Bartha György Imre
17. vk. Dr. Csollák István
18. vk. Gulyás Edit Judit

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!