Ugrás a tartalomra

Jó gyakorlatokkal segítenek a humán erőforrás területén is

Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 14. csütörtök 22:27
Idén negyedik HR Klubját tartotta meg a BOKIK csütörtök délelőtt. Az eseményen a Miskolci Egyetem mutatkozott be. Előadást tartott Horváth Zita rektor és Fükő László, az Universitas Miskolcinensis Alapítvány Kuratóriumának elnöke. 
Fotók: Osztie Tibor

A HR Klubot a kamara három évvel ezelőtt azért hívta életre, hogy a megyében működő HR területen tevékenykedő vállalkozások megosszák egymással jó gyakorlataikat és segítsék egymás munkáját. 

– A HR Klub megalakításával – azon túl –, hogy átadjuk egymásnak a szakma jó gyakorlatait az volt a célunk, hogy egy olyan élő és jól működő közösséget alakítsunk ki, amelyhez a HR vagy a gazdasági területen dolgozó szakemberek, és a kisebb cégek ügyvezetői akkor fordulhatnak, ha valamilyen szakmai jellegű gondjuk, vagy problémájuk adódott és támogatásra van szükségük – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Masa Beáta, a BOKIK HR Klubjának elnöke.

A csütörtöki rendezvényen a Miskolci Egyetem mutatkozott be. Az intézmény rektora és kuratóriumának elnöke tartott előadást. Prof. dr. Horváth Zita vélekedése szerint az egyetem képes olyan információkat nyújtani a cégvezetőknek, amelyek saját eszközeik figyelembe vételével támogatni tudják fejlesztési elképzeléseiket és jövőképüket. Elmondta, hogy ez alkalommal végigbeszélik az esetleges humánerőforrás pótlásának a problémáit, azokat a kihívásokat, amelyekkel a mai világban szembe találják magukat a piaci szereplők, valamint azokat a lehetőségeket, amelyekkel az egyetem, mint képzőintézmény, támogatni tudja őket.  

A HR Klub a tervek szerint 2024-ben is folytatódik.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!