Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.01.14.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 14. szombat 07:44
Se eső, se fagy. Utóbbival napközben egészen biztosan nem fogunk összefutni.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint délelőtt az ország nagy részén felszakad a felhőzet és többórás napsütésre számíthatunk, de az északkeleti, keleti harmadban kitart a borult, párás idő. Délutántól északnyugat felől vastagodó magasszintű felhőzet érkezik fölénk. A fokozatosan gyengülő frontális csapadékzóna tovább helyeződik kelet felé, és kora délutánra a Tiszántúlon is eláll az eső. Az északnyugati, majd a nap második felében a délire forduló szelet kísérhetik élénk, néhol erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között várható, a tartósan borult részeken mérhetjük az alacsonyabb értékeket. Késő estére -1 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Levegőminőség

A keleti és északi városrészekben többnyire szennyezett a levegő, a Bükk felé haladva folyamatosan tisztul, Diósgyőrben vagy a tatárdombon már jó, Görömbölyön és Bükkszentlászlón pedig kiváló a levegőminőség - mutatják a pmmonitoring.hu adatai.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi:

Félpályás terelésre lehet számítani:
Baráthegyalja u. 31., 146.
Balassi B. u. 14.
Bellervölgy u. 12.
Berekkert u. 118.
Csabavezér u. 77.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48
Előhegy u. 18., 22.
Ernye bán u. 25.
Fenyő u. 38.
Görögszőlő u. 34.
Görömbölyi u. 48.
Gyár u. 59.
Irinyi J. u. 21.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Soltész N. K. u. 28.
Templom tér 5.
Toronyalja u. 9.
Tópart u. 18.
Ungvári u. 10.
Vasöntő u. 5.

Útlezárásra pedig itt kell készülni:
A Petőfi és a Rácz György utca találkozásánál lévő forgalmi csomópontot lezárták. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított egy forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába. Kerülni kell! Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.

Horoszkóp

Kos
Nem tudod, mi lenne a helyes döntés, mert mintha nem tudnád összeegyeztetni a saját érdekeidet azokéval, akik szintén fontosak számodra. A legjobb, ha őszintén beszéltek ezekről a dolgokról.

Bika
Még nem késő meggondolni magadat, és kihátrálni egy döntés mögül, de ne feledd: ha csak a félelem irányít, akkor később akár meg is bánhatod, hogy nem merted meglépni, amit most akarsz.

Ikrek
Kényelmetlenül érzed magadat egy helyzetben, amibe valaki más vezetett. Ha egyszeri alkalomról van szó, felejtsd el a dolgok, de ha sokadjára fordul elő, akkor érdemes átértékelni a kapcsolatotokat.

Rák
Kicsit kényelmesebben látod most a dolgokat, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennél tisztában a veszélyekkel is. Mégis érdemes néha megengedni magadnak egy kis pihenést, hogy feltöltődj.

Oroszlán
Keményen dolgozol, de a nagyobb baj, hogy nem igazán látod a dolgok célját és értelmét, nem tudod, hogyan bizonyíthatnád be, hogy megéri folytatni azt a harcot, amit most követsz.

Szűz
Mozdulj ma ki egy kicsit, mert jót tesz neked, ha társaságban, vagy a jó levegőn vagy. Lehet, hogy fáradtnak érzed magadat, de igazán akkor töltődsz fel, ha lesz kivel megosztanod a gondolataidat.

Mérleg
Gyors döntéseket kell most hoznod, és nem ez az erősséged. Jobban szereted alaposan átrágni a dolgokat, de most erre nincs lehetőséged. Bízz a megérzéseidben, végül minden jól alakul majd.

Skorpió
Kezedben kell tartanod a dolgokat, különben a fejed felett olyan megoldások születhetnek, amelyekkel nem leszel majd elégedett. Ne hagyd, hogy a téged érintő kérdésekben nélküled szülessenek válaszok.

Nyilas
Mindenki követ el kisebb hibákat néha, nem érdemes ezen sokáig rágódnod. Engedd el a feszültséget, és próbálj a következő feladatra koncentrálni, ne azon rágódj, hogy a múltban mi volt.

Bak
Tudod, hogy nagy a tét, ezért nagyon keményen dolgozol, de ne feledd, hogy ha túlhajtod magadat, akkor az senkinek sem válik a hasznára. Ne tedd kockára az egészségedet, és találj valamit minden napban, ami örömet okoz.

Vízöntő
A jutalomért dolgozol, de azt is tudod, hogy nem ez minden. Ha addig nem találod meg, ami napról napra előbbre visz, akkor nehéz lesz szinten tartani azt az energiát, amivel most is dolgozol.

Halak
Nagy árat fizettél valamiért, és most már szeretnéd legalább élvezni a dolgot. Ne feledd, hogy amiért megdolgoztál, az most már csak a tiéd, és senki nem veheti el tőled - ez az igazi jutalmad.

Forrás: Bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!