Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.03.10.) - Időjárás, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 10. péntek 07:52

Időjárás

Az Országos Meteorlógiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint pénteken a napsütés mellett főleg délután sok fátyol- és gomolyfelhőre számíthatunk. Összességében többfelé várható zápor, zivatar. A déli szél élénk lesz, kevés helyen meg is erősödik. Zivatarok környékén viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul. Késő estére 6 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi következnek:

Lezárták a Görömbölyt Miskolctapolcával összekötő Bacsinszky András utca Tapolca felé eső szakaszát. A lezárás az utca hosszának körülbelül harmadát érinti és március 20-ig tart. Aki az érintett városrészek között közlekedik majd, annak kerülnie kell.
A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányuló célforgalom behajtása engedélyezett.
A környéken torlódásokra kell számítani. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Acél u. – Kavics u. kereszteződés

Árvácska u. 29

Bánfolyás u. 16.

Bellervölgy u. 12.

Benedek E. u. 1.

Csehov u. 2.

Csokonai V. M. u.12.

Dorottya u. 6.

Erenyő u. 106.

Gizella u. 1.

Hunyadi u. 58.

Katowice u. 25.

Kis-Hunyad u. 45.

Mikes Kelemen u. 4.

Nyár u. 18.

Negyvennyolcas u. 3-5.

Pillangó u. 12.

Selyemrét u. 2.

Szeretet u. 4.

Tokaji F. 2.

Vasöntő u. 5.

Zsolcai kapu 14.

Horoszkóp

Kos
Ha megteheted, akkor próbálj meg ma egy kis időt együtt tölteni azzal, aki igazán fontos számodra. Mindkettőtöknek szüksége van most egy kis romantikára, még akkor is, ha először talán nem érzitek így.
Bika
Legyél egy kicsit türelmesebb valakivel, ha nem adod fel elsőre a próbálkozást, akkor meg fog majd nyílni neked, és mindketten egy sokkal tartalmasabb, értékesebb kapcsolattal lehettek gazdagabbak.
Ikrek
Ne várd másoktól, hogy megoldják a problémáidat, és főleg ne legyél dühös, ha nem tudnak segíteni. Vannak dolgok, amikkel egyedül kell szembe nézned, és magadnak kell megoldásokat találnod rájuk.

Rák
Elhatározod magadat, és pontot teszel egy ügy végére, ami sokkal régebb óta emészti már az energiáidat, mint ahogyan szabadna. Mostanra azonban te is észreveszed, hogy túl sokáig tűrted ezt.
Oroszlán
Ha szeretnél valaminek a végére járni, akkor tedd meg most, mert lehet, hogy azt hiszed, később is lesz rá időd, de néhány váratlan körülmény közbeszólhat. Cselekedj, amikor tudsz.
Szűz
Ne is kezdj bele olyan vitába, amiről tudod, hogy nem jöhetsz ki jól belőle. Csak fölöslegesen felbosszantod magadat, és még akkor sem hagy majd nyugodni a dolog, amikor mások már rég túl lesznek a kérdésen.

Mérleg
Meg kell tanulnod nemet mondani, mert azzal, hogy mindent a nyakadba vállalsz, nem feltétlenül vívod ki azt az elismerést, amit szeretnél. Jobban jársz, ha kevesebb dolgot vállalsz, de azokat nagyon jól csinálod.
Skorpió
Tudod, hogy valaminek nagy tétje van, de azt talán nem is sejted, hogy mekkora. Adj bele mindent, és hozd a legjobb formádat, így bármilyen eredménnyel zársz is, tudni fogod, hogy mindent megtettél.
Nyilas
Nem csak az zavar, hogy neked gondjaid vannak, hanem hogy ennek megoldása közben esetleg másokat is zavarhatsz, gondot okozhatsz nekik. Ne aggódj ezen túl sokat, a környezeted megértő lesz veled.

Bak
Azt teszed, amit a leginkább helyesnek érzel, a szívedet követed, és ez később is helyes döntésnek bizonyul majd. Lehet, hogy valaki megpróbál lebeszélni, de ne hagyd eltéríteni magadat.
Vízöntő
A szerelmi életedből meríthetsz most energiát más területekre is, mivel itt erősnek és magabiztosnak érzed magadat, úgy érzed, hogy bármi mással is meg tudsz majd birkózni.
Halak
Ha szeretnél elutazni valahová a közeljövőben, akkor érdemes most elkezdnei a tervezgetést, mert a csillagok állása kedvez ahhoz, hogy a legjobb döntéseket hozd egy tartalmas utazás érdekében.

Fotó: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!