Ugrás a tartalomra

Minap-Indító (2024.02.07.) – Időjárás, orvosmeteorológia, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 07. szerda 09:26
A nappali órák nagy részében napsütéses idő várható, este néhol szemerkélő esőre kell számítani.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Napos, fátyolfelhős idő valószínű, de a déli tájak fölött délelőtt vastagabb felhők is lehetnek. Este pedig az északi országrész fölé frontfelhőzet húzódik, amiből a határvidéken néhol nem kizárt szemerkélő eső. A déli, délnyugati szél többfelé megerősödik, északkeleten egy-egy viharos lökés sem kizárt. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között várható. Késő estére 4 és 11 fok közé hűl le a levegő – olvasható a HungaroMet Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. honlapján.

Orvosmeteorológia

HungaroMet Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján érdemi fronthatással már nem kell számolnia az arra érzékenyeknek.

Levegőminőség

Városszerte jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu adatai szerint.

Útinform

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ma reggeli információi alapján:

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Alföld u. 4.
Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés
Csokonai V. M. u. 130
Egres u. 8
Ernyebán u.15
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gorkij sor 65
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Kázmér u. 12
Kiss Ernő u. – HUN Petrol benzinkút kihajtója előtt 5m-rel
Kis-Hunyad u. 49
Kiss tábornok út – 10-es Posta előtt
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Papszer u. 1
Sajó u. 14
Szentistványi út 32
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés
Vécsey u. 11

Horoszkóp

Kos

Nagy céljaid és álmaid vannak Kos, és most, hogy a Hold belép a Bak jegyébe, ideje a figyelmedet a karriered felé irányítani. Jó dolgok tartanak feléd, csak használd ki a lehetőségeidet!

Bika

Egy ideje már azt érzed, hogy letértél az utadról? Akkor örülni fogsz ennek a hírnek Bika, mert a csillagok segítenek visszatérni az eredeti pályádra. De ugye tudod, hogy ehhez te is kellesz, és nem elég a sorsra bízni mindent?

Ikrek

Van egy ismerősöd a környezetedben, aki a segítségedre lehet abban, hogy elérd a kívánt célodat. A baj az, hogy eddig közömbös voltál vele vagy esetleg korábban összekaptatok, szóval előbb lépéseket kellene tenned a kapcsolatotok harmonizálásáért.

Rák

Nem mindig az a fontos, hogy mit tudsz, hanem az: kit ismersz. A mai napon csodálatosan alakulhat az életed, ha mersz támaszkodni a kapcsolataidra, és segítséget kérsz azoktól, akik közelebb vihetnek a vágyaid megvalósításához.

Oroszlán

A következő napok ideálisak a munkarended átalakítására és a célok sorrendbe állítására. Amennyi feladatot csak lehet, fejezz be ma, vagy esetleg delegálj, mert ideje a legfontosabb céljaidra fókuszálnod.

Szűz

Te teremted meg azt az életet, amit élni szeretnél. Annak érdekében, hogy sikeresebb lehess, át kellene szervezni a mindennapjaidat és átgondolni a prioritásaidat, mert sok olyan dolog van, ami feleslegesen rabolja az idődet és az energiádat.

Mérleg

Ez a nap lehetőséget teremt arra, hogy rábukkanj egy új és megbízható pénzszerzési lehetőségre. Már akár a mai napon egy jelentősebb összeg ütheti a markodat, de meglehet, hogy ez a pénz más forrásból fog származni.

Skorpió

Sok mondanivalód van, Skorpió, és ma nyugodt szívvel meg is teheted, mert a környezeted vevő a meglátásaidra, a tanácsaidra. Használd ki, hogy a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt odafigyelnek rád.

Nyilas

Természetes vezető vagy, és amikor átveszed az irányítást, azt úgy teszed, hogy mások is jól érezzék magukat a jelenlétedben. A Bakba belépő Hold olyan energiát kölcsönöz neked, aminek köszönhetően mély benyomást tehetsz az emberekre.

Bak

Bújj elő az árnyékból, Bak. A Hold belép a jegyedbe, szóval ideje megmutatni magad. Foglalj időpontot a fodrászhoz, és konzultálj egy sztájliszttel, hogy megvitassátok a szín- és stíluslehetőségeket. Itt az idő tenni azért, hogy jól érezd magadat a bőrödben.

Vízöntő

Ideje véget vetni a régi mintáknak, és új fejezetet kezdeni az életedben. Beszélj egy életvezetési tanácsadóval, vagy tervezd meg a következő 6 hónapos, 1 éves és 5 éves céljaidat, és kezdd el megteremteni az új és izgalmas jövődet!

Halak

Megvalósíthatod az álmaidat kedves Halak, de kézzelfogható lépéseket kell tenned értük. Ahelyett, hogy mindent egyedül csinálnál, vedd fontolóra, ki lehetne a segítségedre, mert most egy kis támogatással sokkal többet elérhetnél.

Forrás: Elle

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!