Ugrás a tartalomra

Ötödik születésnapját ünnepelte a Salkaházi Sára Program

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 28. szombat 20:21
Zalatnay Sarolta, Balázs Pali és Szűcs Judit is fellépett a Salkaházi Sára Program következő Szüreti mulatságán, pénteken a Generali Arénában. A magyar nóták és a csárdások idén is elvarázsolták a miskolci nyugdíjasokat, akik egy tartalmas estet tudhatnak maguk mögött.
Képgaléria! Fotó: Végh Csaba

A Salkaházi Sára Programot a marketing szakma elismerte Budapesten. Miskolc város önkormányzata kilencszeres gyémánt díjas lett, közöttük egyiket ezért a programért kapta. A gyémánt díj a hazai marketing szakma egyik legfontosabb elismerése. A város évről évre a legjobbak közt szerepel, ezt bizonyítja, hogy Miskolc öt év alatt 28 gyémántot szerzett.

A Salkaházi Sára Programot folyamatosan bővítik, mind a programlehetőségeket, mind pedig a létszámot. Legyen szó régi filmek vetítéséről vagy nagy sikerű színházi darabokról, a telt ház garantált. A Salkaházi nyugdíjas program idén ünnepli ötödik születésnapját. A kezdeményezés több ezer szépkorúnak nyújtott kikapcsolódási lehetőséget. Visszatérő és népszerű eleme a szüreti mulatság, amit idén pénteken tartottak a Generali Arénában.

Hubay György országgyűlési képviselő biztosította a szépkorúakat arról, hogy a Salkaházi Sára Programot a jövőben is folytatják. – Nem csalódtam most sem, hiszen minden alkalommal telt házzal megyünk. Kriza Ákos ötlete és támogatása nyomán folyamatosan bővítjük a programsorozatot, és ez így lesz a jövőben is.

Alakszai Zoltán jegyző ünnepi beszédében méltatta a rendezvény mögötti szervezést. – Abban, hogy ilyen sokan itt lehetünk, nagyon nagy munka van. Az országban egyedülálló közösséget teremtettünk. Harmincötezren vesznek részt ebben a programban, immár öt éve. Annak idején voltak olyanok, akik ezt a programot üres kampányígéretnek nevezték. Idén azonban születésnapot ünneplünk, amiért ajándék jár Önöknek, hogy kitartottak mellettünk az elmúlt öt évben. Az ötéves jubileumra ígérem, ötezer forint prémium kifizetését garantálja a városvezetés, vagyis összesen tizenötezer forintot kapnak Miskolc nyugdíjasai.

A Salkaházi Sára Programokat a kezdetektől fogva a benne résztvevők határozzák meg, például a kisvasutazás az idősek ötlete volt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!