Ugrás a tartalomra

Új dimenzió nyílik Miskolcon a Mesterséges Intelligencia területén

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 19. kedd 13:16
Együttműködési keretmegállapodást kötött a Miskolci Egyetem és a United Call Centers.

A mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó területeken együttműködési keretmegállapodást írt alá a Miskolci Egyetem és a United Call Centers Kft. kedden - tájékoztatta lapunkat közleményében a felsőoktatási intézmény.

Azt írták, hogy a szerződés értelmében az egyetemnek "a mesterséges intelligencia területén kínált képzéseit a United Call Centers sikeres vállalati tapasztalatával gazdagítja, lehetővé téve ezzel a hallgatók számára a piaci igényeknek megfelelő, kiemelkedő tudás megszerzését".

A partnerségben a United Call Centers Kft. (UCC) és a Miskolci Egyetem szakértői és oktatói közösen dolgoznak azon, hogy a hallgatók naprakész információkkal ismerkedjenek meg a legújabb MI trendekről és technológiákról. Az egyetemistáknak lehetőségük nyílik gyakorlati tapasztalatszerzésre a UCC-nél, részvételre a vállalat által támogatott szakmai képzéseken, valamint a legtehetségesebb hallgatók számára akár karrierlehetőségek is megnyílhatnak. Az együttműködés hosszú távú stratégiai partnerséget teremt a két intézmény között, amelynek legfőbb célja a legmagasabb színvonalú oktatási és gyakorlati lehetőségek biztosítása. A partnerség kiterjed továbbá a Miskolci Egyetem működésfejlesztésének területére, így a mesterséges intelligencia alapú technológiákon keresztül az adminisztrációs és kommunikációs folyamatok további javítására is fókuszálnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!