Ugrás a tartalomra

Végrendeletet már online is készíthetünk

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 24. kedd 10:26
Mindezt ráadásul szabályosan, minden szükséges előírásnak és jogszabálynak megfelelve. Úgy, hogy attól sem kell félni, hogy valahogyan elveszhet a későbbiekben az irat. S még időt is kapunk arra, hogy alaposan átgondoljuk a dolgot. Túl szépen hangzik? Pedig igaz!

Végrendelkezz az otthon kényelméből!

Annak ellenére, hogy sokan úgy vélik, kizárólag életünk végéhez közeledve jön el az a pont, amikor foglalkoznunk kell azzal, hogy milyen örökséget, s kinek, kiknek hagyjuk azt hátra magunk után, egyre többen akadnak olyanok is, akik ennél tudatosabban élik az életüket. Bármelyik is a helyzet, az egészen biztos, hogy az eKRS az online végrendelkezéshez megbízható keretet és opciót kínál mindenki számára.

Ez pedig egyszersmind azt is jelenti, hogy gyakorlatilag ki sem kell mozdulnunk ahhoz az otthonunk falai közül, hogy mindezt olyan módon tehessük meg, ami aztán valóban megállja majd a helyét minden körülmények között. 

Választhatja ezt a lehetőséget az is, aki például betegsége vagy kora miatt nehezen tudná megoldani az ügyvédi irodába való utazást és személyes jelenlétet. De abszolút létjogosultsága van annak is, ha valaki úgy véli, nem szeretne extra költségeket és időt szánni erre a teendőre, mégis szeretné rendben, rendezetten tudni a dolgokat maga körül.

A számos előny közül az egyik éppen az, hogy annyi időt kapunk átgondolni a dolgainkat, amennyire csak szükségünk van ahhoz, hogy alaposan megfontolt, helyes döntéseket hozhassunk. Hogyan valósul meg mindez?

Online végrendelet bárhonnan, könnyedén, rengeteg előnnyel

Akár otthon, akár az irodában ülve, egy gyors regisztrációt követően az eKRS valamennyi ügytípusa elérhetővé válik számunkra. Ha végrendelkezni szeretnénk, a magánszemélyi rendelkezések között találunk erre lehetőséget. Kiválasztva ezt az opciót, gyakorlatilag azonnal bele is vághatunk a folyamatba. 

Amennyiben elakadunk, más dolgunk akad, vagy némi gondolkodási időre van szükségünk, egyszerűen félbe is hagyhatjuk az ügyintézést. Dolgunk végeztével pedig ugyanott folytathatjuk, ahol korábban abbahagytuk. Így nem veszítjük el az addig elvégzett munkánkat.

Azáltal, hogy nem kell személyesen megjelenni az ügyvédi irodában, a fenti előnyön felül időt és energiát spórolhatunk, ráadásul kedvezőbb, előre ismert, fix áron vehetjük igénybe a jogi szolgáltatást. A regisztráción keresztül bármikor elérhető marad a rendszerben elkészült dokumentum, ezért az később is letölthető és kinyomtatható marad.

Miért megbízható az eKRS?

Akármennyire is szokatlanul hangzik elsőre a lehetőség, valójában nincs másról szó, mint a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatásáról, amelyet mind meglévő, mind leendő ügyfelei igénybe vehetnek. A szakmai hátteret biztos tapasztalat és a legfrissebb jogszabályi és törvényi háttér mellett biztosítják, akár magánjellegű, akár céges jogi ügyeinket intézzük az eKRS online jogi ügyintéző rendszeren keresztül.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!