Ugrás a tartalomra

Keddtől kezdődhet a kátyúzás

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 10. szerda 14:04
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. egész évben többféle technológiával végez kátyúzási munkákat a városban. A nagyfelületű útjavítási munka azonban csak a melegebb idő beköszöntével, illetve az aszfaltkeverő telepek megnyitásával kezdődhet el - tájékoztatott a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

Mint írják, az útburkolat javítási munkáit március 16-án - időjárás függvényében - indítja el a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. alvállalkozó bevonásával, több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel.

Az úthibák helyreállítása a Szinva, Fonoda, Csabavezér, Bertalan, Erenyő utcák, Martinkertváros, illetve Ómassa területén kezdődnek. Az útjavítási munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány rossz állapotba került forgalmasabb mellékutcát.

Az elmúlt hetekben a cég útellenőri szolgálatának előzetes felmérése és a korábbi egyeztetések alapján előkészítették a javítási munkákat, és kijelölték a javítandó útszakaszokat.

A Városgazda felhívja a figyelmet, hogy a munkálatok idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás alakulhat ki.

A céf közölte azt is, az útfelújítással érintett helyszínekről folyamatos tájékoztatást adnak, ugyanakkor kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!