Ugrás a tartalomra

Miskolci Nap (2022.11.23.) – időjárás, légszennyezettség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 23. szerda 07:23
Kevés napsütés, több felhő, mérséklődő szmog, erősödő szél, csillagos égbolt helyett akár hó is, mindenesetre: horoszkóp. 

Időjárás

Marad a borult idő, de a Tiszántúlon felszakadozhat a felhőzet, ott akár pár órás napsütés is lehet. Sokfelé várható eső, az Alpokalján és a Dunántúl magasabban fekvő részein havas eső, hó is lehet, majd a csapadékzóna főleg délutántól fokozatosan gyengül, és egyre kevesebb helyen eshet. Több helyen megélénkül az északi, északkeleti, a Viharsarokban a déliesre forduló légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 3 és 8 fok között valószínű, de a délkeleti tájakon pár fokkal melegebb is lehet. Késő estére 0 és +8 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu.

Légszennyezettség

A levegő minősége - kevés kivételtől eltekintve - városszerte megfelelő és elfogadható. További részleteket a pmmonitoring.hu oldalon talál.

Horoszkóp

Kos

Nagy a csend körülötted, de ezt most kicsit sem találod megnyugtatónak, inkább úgy érzed, ez csak a vihar előtti állapot, és hamarosan valami váratlan történhet. A veszély kiélesíti az érzékszerveidet, és olyasmit is észrevehetsz, amit máskor nem vennél.

Bika

Itt az ideje venni egy nagy levegőt, és elengedni valamit, amit régóta szorongatsz, pedig már semmi hasznát nem veszed. Valamit lezárni és új lapot kezdeni mindig nehéz valamennyire, de ha rászántad magad a lépésre, a megkönnyebbülést is érzed majd.

Ikrek

Hirtelen egy olyan döntést kell meghoznod, aminek hosszú távon is hatása lesz, és még nem vagy benne biztos, hogy készen állsz a válaszra. Azonban, ha az idő sürget, nincs más lehetőséged: fejest kell ugranod, és bíznod abban, hogy később sem bánod meg a dolgot.

Rák

Bízol a szerencsében, amikor olyan helyzetbe kerülsz, ahol más már nem segíthet. A legnagyobb meglepetésedre azonban valami egészen más húz majd ki a bajból: a segítség olyantól érkezhet, akiről nem hitted volna, hogy így törődik veled.

Oroszlán

Próbáld meg egy kicsit fentebb tornázni az önbizalmadat, mert ez az egyik legfőbb fegyvered, nélküle olyan vagy, mint egy nagymacska, aki elvesztette a körmeit. Egy barátokkal töltött délután, vagy egy kis szépségprogram segíthet, hogy újra jól érezd magadat a bőrödben.

Szűz

Vannak dolgok, amiket akkor kell megtenned, amikor a lehetőség kínálja magát, és nem pedig akkor, amikor az időd engedi. Lehet, hogy ezért most át kell alakítanod a terveidet, de ez megérheti, ha cserébe olyasmit kapsz, amit máskor nem szerezhetnél meg.

Mérleg

Rosszul viseled, amikor valaki azért ítél meg, mert másként látsz bizonyos dolgokat. Hiszel abban, hogy mindenkinek joga van a szabad véleményhez, és ezért a szavadat is hajlandó vagy felemelni bárkivel szemben. Ebben a kérdésben nem ismersz tréfát.

Skorpió

Hiába igyekszel, úgy érzed, csak egyre jobban elcsúszol a terveiddel, és a körülmények sem a te malmodra hajtják a vizet. Emiatt aggódni azonban csak fölösleges energiapazarlás, ennél sokkal jobban teszed, ha a céljaidra figyelsz, és nem veszítesz még több időt.

Nyilas

Szeretnél kedveskedni valakinek, aki fontos a számodra, de lehet, hogy az illető nem úgy fogadja a közeledésedet, mint ahogyan azt vártad. Ne hagyd, hogy ez elszomorítson, hamarosan ő is rájön majd, hogy kedvesebbnek kellett volna lennie, és kárpótol a sérelmeidért.

Bak

Eddig csendben hallgattál, most azonban a sarkadra állsz, mert a dolgok alakulása már nem csak téged, hanem a környezetedet is fenyegeti, ezt pedig nem hagyhatod szó nélkül. Ha te felemeled a szavadat, más is lesz majd, aki kiáll az ügy mellett.

Vízöntő

Nem akarsz senkit se megbántani, de egyre ingerültebb vagy a rád nehezedő terhek miatt, és lehet, hogy olyanon csattan majd az ostor, aki nem ezt érdemli. Bocsánatot kérni azonban sohasem késő, és az őszinteséggel még helyrehozhatóak a dolgok.

Halak

Minden könnyebb, ha van, akivel megoszthatod, a boldogság pedig megsokszorozódik, ha másnak is juttatsz belőle. Oszd meg ma az örömeidet másokkal is, csalj mosolyt az ő arcukra is, és te is jobban fogod érezni magadat a nap végére.

forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!