Ugrás a tartalomra

Palacsinták éjszakája a Creppy PalacsintaHázban

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 08. péntek 11:08
Idén is megrendezi a Creppy PalacsintaHáz az év egyik legnagyszerűbb palacsinta-rendezvényét, a Palacsinták Éjszakáját. (Támogatott tartalom.)

Rengeteg érdekes és izgalmas programmal és sok-sok palacsintával várnak minden kedves palacsintarajongót július 22-én 18:00-24:00 között. Itt az idő bűnbe esni, és éjjel is palacsintát majszolni. 

A palacsinták éjszakája egy felejthetetlen este, ami csakis a nyáresti gasztro-bűnözésről és élvezetről szól.

PALACSINTAKAVALKÁD (18:00-24:00 között) 

Erre az estére egy speciális palacsinta menüsorral készül a Creppy, mely tartalmazni fogja elsősorban a „BEST OF CREPPY” palacsintakínálatot, valamint új és visszatérő nagy palacsinta kedvenceket is.

SZÖRP KOKTÉL BÁR 

Kizárólag a Palacsinták éjszakája rendezvényre vadonatúj szörp-koktélokkal is készülnek. A "palacsintabűnözés" estéjén mindenkit szeretettel várnak egy finom welcome drinkkel, aki részt vesz a programjaikon.

SZÍNJÁTSZÓHÁZ A GYEREKEKNEK (18:00-19:00)

A Palacsinták éjszakája 2021 sikerén felbuzdulva az idei Palacsinták éjszakáját ismét egy nagyszerű gyerekprogrammal kezdik.  A Galiba Társulat újra a #sírvaröhögés feelinget hozza el a Creppy Centerbe! Ezúttal egy interaktív színi előadást mutatnak be a palacsinták között, ahol a gyerekek a show aktív részesei lesznek. A játék eredménye pedig a Csizmás Kandúr mese kibontakozása lesz! Mindezt a társulattól megszokott vicces, modern, gyerek és szülőbarát előadásmódban sok-sok énekes betéttel.

FELLÉP AZ ESETI ESTI MŰSZAK (20:00-22:00)

A palacsinták mellé fergeteges hangulatot varázsol az Eseti Esti Műszak koncertje a Creppy Center Miskolc teraszán.

A show műsorok és a programok ingyenesek a Creppyben palacsintázó vendégek számára. Azonban asztalfoglalás mindenképpen szükséges.

Július 22-én két helyszínen lesznek nyitva:  
 
Creppy PalacsintaHáz Étteremben a szokásos nyitvatartás szerint 22:00-ig lesznek elérhetők. Itt kicsit nyugisabb, elszeparáltabb gasztronómiai élmény vár.

Creppy Center Étteremben 24:00-ig lesznek nyitva. Ide a programokban gazdag, fergeteges hangulatra vágyó vendégeket várják.  

ASZTALFOGLALÁS:
☎️ 06703743671
 www.creppy.hu
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!