Ugrás a tartalomra

Csernus doktor újra Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 30. vasárnap 10:38
Az ország egyik legjobban ismert pszichiátere a Művészetek Házában tart előadást novemberben.

Csernus Imre az ország „kiabálós” pszichiátereként vált ismertté a kétezres évek elején, Bevállalja? című tévéműsorát nagyon sokan kedvelték, bár figurája megosztó. Van aki szereti, van aki utálja, de a közömbösség személyét illetően szinte kizárt. Mára több könyvet is írt és előadásokat tart országszerte, sőt jól ismert karaktere nem olyan rég még a mozivásznon is megjelent. Mostani előadásának témája: Lépj tovább!

Sokan tehetjük fel a kérdést: hogyan lehet elérni a belső békét? Csernus doki úgy fogalmaz: ”Amíg egy adott állapot nincs elfogadva teljesen, addig abból az állapotból nem lehet elkezdeni a kimászást sem. Mert ha a kimondott felületes "igen, tudomok" nem kapcsolódnak még valamivel, az továbbra is azt jelenti, hogy nem fogadom el, akkor az igen, tudom csak egy felületesen kiejtett szó marad, megfelelő belső töltet nélkül... A belső béke eléréséhez a racionális és az emocionális belátásnak összhangban kell lennie, vagyis tudja és érzi is, hogy az igazi úton jár..."

Aki úgy érzi, hogy nem jár a saját útján és szeretne, vagy szimplán csak Csernus doktor stílusára és előadására kíváncsi, az látogasson el november 3-án a Művészetek Házába.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!