Ugrás a tartalomra

Mi van nyitva Miskolcon? 

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 19. vasárnap 10:10
Nyilvános facebook csoportban gyűjtik össze azokat a helyi vállalkozásokat, amelyek a koronavírus járvánnyal kapcsolatos korlátozások idején is nyitva tartanak. A szolgáltató és kisbolt kereső csoportba várják a további miskolci vállalkozások jelentkezését. 

Néhány napja jött létre és máris mintegy 3000 tagot számlál a Mi van nyitva Miskolcon? nyilvános facebook csoport. A csoport célja összegyűjteni, hogy mely kisboltok, szolgáltatások, vállalkozások működnek, vannak nyitva a koronavírus járvánnyal kapcsolatos szigorítások betartása mellett is Miskolcon. Kihez fordulhatnak a miskolciak? Hol várják őket a szolgáltatók? A csoporttal nem csak a kisvállalkozások helyzetét szeretnék könnyíteni, de a miskolciak bizonytalanságát is enyhíthetik – fogalmazta meg a facebook csoport célját Juhász Péter alapító. 

- Azért jött létre ez a csoport, hogy segítsünk egymásnak, és azt látjuk, hogy ez eddig remekül működik. Minden miskolci vállalkozást biztatunk, hogy nyugodtan tegye ki egy posztban, ha nyitva van, hogy mivel foglalkozik, hol találják az érdeklődők. Ezzel is megkönnyítve a miskolciak helyzetét, hogy tudják hová fordulhatnak, ha tényleg szükségük van valamire. Vigyázzatok magatokra! És tudjátok: maradj talpon! – olvasható Juhász Péter bejegyzésében. 

A Mi van nyitva Miskolcon? csoportba IDE kattintva lehet csatlakozni. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!