Ugrás a tartalomra

Miskolci nap (2022.12.03.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp és "Miskolc Köszöni"-szavazásállás

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 08:11
Errefelé nemhogy hóval, de még esővel sem kell számolni. Hovatovább, az éjszakai fagy is elkerül bennünket.

Időjárás 

Nyugaton többnyire borult lesz az ég, ugyanakkor a keleti országrészben vékonyabb, szakadozott lesz a felhőzet. A látási viszonyok napközben lassan javulnak. A délnyugati, nyugati megyékben ismét elered az eső, az Alpokalja térségében vegyes csapadék is lehet, máshol legfeljebb szitálás valószínű. A keleties szél néhol megélénkülhet. A hőmérséklet kora délután általában 3 és 6 fok között alakul, de a naposabb részeken pár fokkal magasabb értéket is mérhetünk. Késő estére 0 és +5 fok közé hűl le a levegő.

forrás: met.hu

Levegőminőség 

A levegő minősége - kevés kivételtől eltekintve - városszerte megfelelő és elfogadható, néhol még jónak is mondható. Szirmán, Újdiósgyőrben és az Újgyőri főtér környékén viszont szennyezett a levegő. További részleteket a pmmonitoring.hu oldalon talál.

Horoszkóp

Kos
Egy csipet humor mindent elviselhetőbbé tesz, ha ma nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretnéd, ne vedd különösebben a szívedre a dolgot. Nevess egyet, és fogd fel úgy, hogy ez is csak egy lecke volt, legközelebb minden jobban alakul majd.

Bika
Könnyű annak beszélni, aki még sohasem próbálta a feladatot el is végezni. Kívülről sok okosnak tűnő tanács jön, és úgy érezheted, mindenki jobban ért ahhoz, ami a te feladatod, de ne hagyd, hogy elvegyék az önbizalmadat, te vagy az, aki tudja, mit csinál.

Ikrek
Eszed ágában sincs belenyugodni abba, ahogyan a dolgok most alakulnak, de egyelőre nem tehetsz mást, mint hogy kivársz, és majd akkor cselekszel, amikor eljön a te pillanatod. A türelem gyakorlása nem egyszerű, de most létfontosságú lehet.

Rák
Valaki mindenáron rá akar beszélni valami olyasmire, amibe te inkább nem mennél bele, de egyre nehezebb nemet mondani az erőszakos próbálkozására. Ne feledd, most talán könnyebbnek tűnhet kimondani az igent, de hosszú távon ezzel megnehezíted a saját dolgodat.

Oroszlán
Azt hiszed, jól ismersz valakit, de a cselekedetei ma meglepetéseket okozhatnak. Ne zárkózz el teljesen a változástól, a dolog még jól is alakulhat, ha adsz neki egy esélyt. Az állandóság biztonságot jelent, de a kalandtól is elzár.

Szűz
A jó helyen vagy a jó időben, és ennek megfelelően jól is alakulnak a dolgaid, de egy pillanatra ezt igazságtalannak érezheted, mintha olyasmit kapnál, amiért nem dolgoztál meg. Szerencséd azonban neked is lehet, és hogy mit kezdesz vele, az később már csak rajtad áll.

Mérleg
Kemény napok vannak mögötted, és a feszültség megtette a hatását, de végül, ha bizonyítanod kell, minden jól alakul, és úgy érzed majd, az eredmény megérte a fáradozást. Ne aggódj túl sokat, a dolgok jobban alakulnak, mint hinnéd.

Skorpió
Szeretnél rövidre zárni egy beszélgetést, de a másik mintha nem akarna engedni, és azt próbálja kiharcolni, hogy kimondd, hogy az ő oldalán állsz. Pedig a véleményed nagyon is különbözik, csak diplomatikus próbálsz lenni. Ha mindenáron hallani akarja az igazat, nagyon meglepődhet majd.

Nyilas
Valaki apró dolgokkal nyaggat, de te most nagyobb távlatokban gondolkodsz, és nem akarsz ezekkel a problémákkal foglalkozni. Azért ne feledkezz meg arról sem, hogy a holnap eredményeit a ma munkájával alapozhatod meg.

Bak
Valaki olyan igazságot mondhat ki, ami talán fájdalmas lehet, de cáfolni te sem tudod. Az nem megoldás, ha homokba dugod a fejedet, akkor már jobb, ha szembenézel a problémával, és megpróbálsz tenni valamit ellene.

Vízöntő
Nehezen találod a helyedet, kicsit szeretnél már valahol máshol lenni, mással foglalkozni, de amíg az itteni teendőidet nem intézted el, nem léphetsz tovább. Próbálj mindig abban örömet találni, amivel éppen foglalkozol, másként nagyon megnehezíted a saját dolgodat.

Halak
Egyetlen lépés választ el a célodtól, ám éppen amikor a finisbe érsz, elbizonytalanodhatsz. Ha úgy érzed, rossz döntést hozol, még nem késő visszafordulni. Van, amikor jobb feláldozni az eddigi munkát, mint makacsul kitartani a rossz mellett.

forrás: bien.hu

Miskolc Köszöni 

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége B.-A.-Z Megyei Szervezete, a Miskolc Holding Zrt., a Tudomány és Technika Háza és a MIKOM Nonprofit Kft. közös összefogásával hagyományteremtő céllal indítja el az idén a Miskolc Köszöni programját azzal a szándékkal, hogy kiemelt kommunikációs figyelmet kapjanak Miskolc azon gazdasági szereplői, akik iparűzési adójukkal hozzájárulnak a város fejlődéséhez.

Lapunk december 11-ig várja olvasóink szavazatait a közönségdíj 12 jelöltjére.

Az élmezőny állása: 

László Tímea 17% 
Pataki Zsuzsi 14%
Terdik Gábor 12%

Szavazni IDE kattintva lehet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!