Ugrás a tartalomra

Online felmérést végez az MVK

MVK Zrt.
Utoljára módosítva
2020. április 22. szerda 12:22
A közösségi közlekedés színvonalának javítása és az utazási igények felmérése céljából online kérdőíves felmérést végez április 20.-május 22. között az MVK Zrt. A kérdőív kitöltői között értékes ajándékokat sorsol ki a közlekedési vállalat.

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetet figyelembe véve az utazások vizsgálatát az MVK elektronikus alapokra helyezte, ahelyett, hogy számlálóbiztosok mérnék fel az utasforgalmat a járművön utazva – tájékoztat honlapján a közlekedési vállalat.

Az online kérdőív kitöltőjének kell megadni saját és akár családtagjai utazásainak adatait egy munkanapra és egy hétvégi napra vonatkozóan. Az MVK kéri, hogy ne a kijárási korlátozás alatti utazásaikat vegyék alapul, hanem a vészhelyzet előttieket rögzítsék.

Azok között, akik megadják e-mail címüket a kérdőív kitöltése során, egy okos TV-t, és három tabletet sorsolnak ki június 10-én. A nyertesek a nyereményüket az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában vehetik át.

A felmérés eredménye anonimizált, és nyilvánosan csak összesített formában jelenik meg. A megadott adatokat kizárólag a szolgáltatások fejlesztéséhez használja fel a közlekedési vállalat.

A felmérés kérdőíve és adatkezelési tájékoztatója ITT is elérhető.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!